Frid

Godmorgon vänner!

Startar min dag idag med ett ord från Johannesevangeliet som jag även vill dela med mig till just dig idag. Från kapitel 14:27 – ”Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag jag er. Jag ger er inte det som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och tappa inte modet.”

Att just få starta sin dag med att påminna sig om att jag tillhör något som är så mycket större än de omständigheter som råder i världen just nu. Visst är jag också orolig till och från. Visst kan även jag bli rädd. Men jag förlorar aldrig mitt hopp. För jag vet att hoppet har vunnit. Jag vet att ljuset har vunnit över mörkret. Varför dör så många? Jag vet inte. Men mitt fokus är inte i det mörka, mitt fokus är hos Han som är ljuset. Mitt fokus är hos Han som omfamnar mig med sina sårmärkta händer då jag efter en dag på jobbet kommer hem och är trött. Mitt fokus är hos Han som vaknar med mig och jag får vara med just en dag till.

Jag tar inte mina dagar för givet. Jag uppskattar varje dag jag får förmånen att vakna och andas frisk luft ner i lungorna. Jag lever, för just en tid som denna. Vad jag gör med denna tid – det är mitt sätt att tacka.

Idag startar jag min dag såhär – en liten stund med Jesus och lovsång via min iPad där får jag liksom kalibrera mitt fokus för dagen som ligger framför.

Hopp och frid ber jag över dig just nu! För just en tid som denna, frid som övergår allt som pågår just nu! Hopp som går bortom alla omständigheter som omger just nu!

Välsignelse över din dag med det som ligger framför. Ta hand om dig!

Kram Sara 🙏🤗

#tacksam #hopp #frid #jesusförvärlden #entidsomdenna #jesusgirl #gevidare

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s