Min morgon startar…

Godmorgon vänner!

Du vet, att vakna varje morgon. Att få öppna ögonen. Andas in den ljuva vårluften från mitt precis öppnade sovrumsfönster. Att starta dagen. Alltså med risk för att låta tjatig men det är en tacksamhet som går långt bortom ord liksom. Ja, du vet när du liksom inte kan förklara tacksamheten utan du får bara vila i den. Just där är jag varje morgon och vissa dagar blir det så extra påtagligt.

Allt liksom börjar i tacksamheten. Från tacksamheten flödar sedan livet. Där finner jag även hoppet. Och ja, hopp, det är något jag tror vi alla behöver…just lite mer av….för just en tid som denna!

Ja, det här är verkligen en tid för hopp. Där vi inte bara får bunkra hopp utan där vi får ge vidare det. Det är en tid där vi får upptäcka att hoppet inte är beroende av våra omständigheter som råder utan mitt hopp är så mycket djupare rotat än så. Mitt HOPP har ett namn! Hans namn är Jesus Kristus!

Hopp handlar inte om att vara sådär glättigt glad bara utan hopp handlar om att jag är viss om att jag tillhör något så mycket större än det som just nu omsluter världen. Jag tillhör Han som omsluter världen. Han som omsluter mig med sina ljuva, varma Pappa armar och säger ”låt inte ditt hjärta oroas, tro på mig”! Wow, men att varje morgon få starta med att liksom både höra och påminna sig om de orden…det vill jag ge till dig just idag. Jag vill ge HOPP – för just en tid som denna!

Ha en riktigt inihoppsan fin dag med det som ligger framför. Ta hand om dig!

Kram Sara 🤗🙏☀️

#tacksam #minresa #marathonsara #hopp #jesusgirl #2020 #startardagen

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s