Långfredag

Godmorgon eller….

Ja, lite dagvild blir man ibland som skiftarbetare. Vaknar strax efter 15 tiden denna långfredag. Solen liksom strömmar in i mitt sovrum genom en persienne som har hamnat lite på sned. Blir just i det ögonblicket påmind om ljuset som denna dag strömmar in i mitt liv. Den kärlek som strömmar in i mitt liv. Det ofattbara lidande som Jesus helt frivilligt gav, för att just jag skulle få liv ja och liv i överflöd.

En olivkvist som dröjt sig kvar i min bibel…från just olivberget i Jerusalem, från Getsemane trädgård. Den plats där Jesus drog sig undan med sina lärjungar och även drog sig undan till att vara helt själv – med sin Far. Jesus vet vad som väntar, Han vet vad Han är ämnad att göra men ändå ber han ” Far! Om du vill, så ta den här bägaren ifrån mig! Men ske inte min vilja, utan din.”

Långfredagens tystnad har som lagt sig över världen och det är som om världen liksom håller andan. Väntar. Precis som många idag är rädda för vad som ska ske så tror jag lärjungarna var lika rädda just denna dag. Deras mästare hade just blivit misshandlad och hängd på ett kors. Vad skulle dom göra nu? Vem skulle nu ta över ledarskapet? Vad skulle hända med dom själva, skulle dom också bli dödade? Många tankar tror jag for i deras tankar…dom visste ju inte. Precis som vi just i dessa dagar. Vi vet inte vad som ska hända i världen. Tiden är oviss. Men mitt i den ovissheten som finns och även rädsla och oro så möter Jesus din blick, Han tar din hand, Han sveper sina armar om dig och du får krypa in i Hans famn och Han viskar till dig ” var inte rädd, jag älskar dig såinihoppsan mycket, lita på mig!”

Fortsättning följer liksom…och samtidigt tacksamheten över att jag vet hur det fortsätter. Jag vet vad som händer på påskdagen, det tog inte slut idag. Det är något jag vill ge vidare till dig, jag vill ge dig just det hoppet att fokusera på. Det finns så mycket mer än det som bara är för våra ögon i just den stund vi är i. Vi får ändå begrunda just långfredagen…för mig utgiven…wow, det är så stort!

Ha nu en riktigt fin påskhelg med det som ligger på just ditt hjärta. Ta hand om dig!

Kram Sara 🤗🙏❤️

#tacksam #minresa #marathonsara #fokus #påsk #goodfriday #långfredag #jesusförvärlden

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s