Se vi går upp till Jerusalem…

….i heliga fastetider, att skåda hur Jesus Krist, Guds Son, i syndares ställe lider.

Wow, tacksamheten jag känner när jag idag på palmsöndagen sitter i min kökssoffa och läser just dessa rader och samtidigt påminns om vägen upp till Jerusalem. Just den vägen har jag numera gått många gånger. Det är en speciell väg. Nej, visst var det inte exakt denna mark som Jesus gick på för jordmassan ändrar ju på sig. Men med mitt sånt däringa barnasinne så tänker jag mig ändå in varje gång jag går på den där marken att just här gick Jesus för 2000 år sedan…för mig utgiven…för dig utgiven…ja för världen utgiven. Längtan till just den platsen växer starkare för varje stund.

Stilla veckan tar sig sin början…ett lugn har lagt sig över världen. Tiden ger oss möjlighet till reflektion. Gud är inte en Gud som vill oss något ont men du vet Han använder ändå varje tillfälle av våra omständigheter att dra oss närmre. Jag tror inte att det är en slump att i år just påsken blev en tid då vi drar oss tillbaka. Fokuset blir inte hur många ägg vi kan äta eller hur många påskkycklingar vi kan hitta. Utan fokuset få istället bli något mycket bättre. Låt fokus vara på just Han som har sitt fokus på just DIG! Som talar orden över dig att du är Hans älskade barn och den glädje Han har över just dig. Det välbehag Han känner för dig.

Gud längtar efter oss. Han längtar efter att vi bara liksom ska släppa kontrollen och lita helt och fullt på Honom. Det är som att Han just nu bara viskar till världen ”var inte rädda, ni behöver inte ha kontroll på allt, lita på mig, I got this”.

Gud tränger sig aldrig på. Han längtar efter relation med oss. Vi behöver därför räcka ut vår hand mot Hans och säga ”här är jag, jag behöver din hjälp!”

Om du aldrig tidigare gjort det så vill jag verkligen uppmuntra dig till att göra det, kanske just idag eller under den här påsktiden. Gud längtar så mycket… Ja, vad har du att förlora liksom. Kanske just den här påsken är den tid just ditt liv får en helt ny mening. Vågar du?

…oss Frälsaren sagt, att där han är, där skall vi med honom vara.

Guds goda löften i just ditt liv! Ha nu en fortsatt fin söndag och njut av den ljuva vårens stillhet med strålande sol. Själv tar jag nu helg efter tre nätters jobb. Ta hand om dig 🙏

Kram Sara 🤗🙏❤️

#tacksam #minresa #marathonsara #påsk #palmsöndag #stillaveckan #vår #jesusgirl #jesusförvärlden #fokus #sevigårupptilljerusalem

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s