Hopp

Gokväll vänner!

Sitter på bussen på väg till nattjobb. Bussen är ovanligt tom mot vad mitt normala intryck är. Vart är alla ändå på väg just ikväll…kanske oxå till något jobb eller kanske bara hem till någon man tycker om.

Utanför fönstret är det ljust och i horisonten ser jag även solen gå mot sin vila…iallafall i min del av världen. Och som jag just ser den ljuva solnedgången så läser jag samtidigt från min bibelapp ifrån ett ställe från Hebreerbrevet. Jag läser just om HOPP!

”Tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om ting som man inte ser.”
‭‭Hebreerbrevet‬ ‭11:1‬ ‭SFB15‬‬

Alltså att liksom få ankra sig i det djupaste och stadigaste av alla hopp – för just en tid som denna – ja det är något jag inte kan få nog av. Jag lever för just en tid som denna. Visst påverkas jag av coronans effekter och kan även bli lite smådeppig i mina stunder. Men att då få återvända till det HOPP som har besegrat allt – som även har vunnit över döden! Ja, där är jag så tacksam att få ha mitt fokus och få påminnas om att det finns så mycket mer.

Med en bild från västra muren i Jerusalem så vill jag önska dig en fridfull Shabbat. En vilsam och vacker helg. Ta hand om dig och lyssna till vad just ditt hjärta längtar efter. Längtan efter HOPP och frid i en värld som skakar lite nu!

Kram Sara 🙏🤗

#tacksam #minresa #hopp #shabbat #vila #fokus #israel #jesusgirl #jesusförvärlden #jobbarskift #sovernärandraärvakna

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s