Ladda om

Gokväll vänner!

Alltså den ljuva försmaken av vår har vilat över oss den senaste veckan. Trots en aningens kall vind så har ändå solens strålar värmt en frusen både kropp och själ. Tiden har som tagit en paus. Världen behöver vila och det är som världen också säger att vi behöver vila, vi behöver ladda om.

Det har blivit tillåtet att nu ligga i pyjamasbrallorna på soffan en hel lördag och läsa en bok. Jag behöver inte hitta en anledning till varför jag väljer promenaden i skogen framför fikat på stan för just nu är promenaden det som till och med rekommenderas. Att röra sig, min träning, som numera har blivit något så helt naturligt för mig behöver jag inte längre förklara varför jag gör.

Min träning är inte beroende av vare sig virus, väder eller vind. Tack och pris för det. Sedan jag för nu 7 år sedan aktivt började träna och fokusera på kropp och själ så har min träning tagit med mig på ett ofantligt äventyr. Ett äventyr där jag fått lära känna många goa vänner och bekanta men jag har även fått lära känna mig själv djupare. Det är en pågående resa att lära känna sig själv, kanske blir vi aldrig riktigt färdiga på den här sidan himlen men det jag vet är att jag är den bästa versionen av mig. Fel och brister är inkluderade i priset men även så inihoppsan genomälskad in i minsta detalj, precis som den jag är!

Mitt äventyr har tagit med mig på mitt första marathon av hittills tre stycken. Jag har övervunnit rädslor. Satt ett antal PB:n. Fått både inspirerats men även inspirera. I år skulle mitt äventyr fortsätta med något jag aldrig trodde jag skulle göra, en svensk klassiker. Men efter rådande omständigheter i världen så får det vänta ett år. Jag får chansen att ladda om, att hitta ännu mer fokus i vad mitt äventyr innebär. Du, mitt äventyr är inte bara en tävling här och en där. Mitt äventyr är så mycket mer. Mitt äventyr är att ge vidare av det HOPP jag tror den här världen behöver mer av, kanske även lite extra just nu.

Kommer jag då att sluta träna? Nej, kanske precis tvärtom. Jag har ju fått chansen att ladda om. Verkligen fokusera på min träning, utan något tävling som liksom distraherar. Stilla mig och lyssna på kroppen. Hur responderar min kropp efter 7 års aktiv träning? Vad behöver jag lägga till eller dra ifrån? Det gäller liksom livet i stort. Vi har fått möjlighet att ladda om livet. Tar du den möjligheten just nu? Hur vill du starta om? Vad behöver du göra för att starta om?

Jag vill verkligen uppmuntra dig till att ta chansen att ladda om, vad än det nu betyder för dig!

Ha en fortsatt fin kväll och en god natt.

Kram Sara

#tacksam #minresa #marathonsara #hopp #genomälskad #minaolikaäventyr

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s