Vasaloppet 2021

Godmorgon söndag!

Regnet strilar utanför fönstret, jag har semester och det är vasaloppssöndag…en sån riktigt bra kombo. Naturligtvis går tanken till 7 mars 2021 då jag själv står som en i gänget på väg mot framtids segrar. Väldigt läskigt men samtidigt väldigt spännande. Min skidåkning är inte i full fokus ännu då jag nu fokuserar på mina tre andra klassiker grenar, vet inte om det är rätt metod men jag testar. Stakmaskinen på gymmet är iallafall ett givet inslag på mina träningar.

Jag kan ärligt säga att för något år sedan så hade jag helt slagit åt sidan att JAG skulle åka Vasaloppet, jag, som knappt ens stått på ett par längdskidor. Tacksamt nog så det som min livsresa för varje dag lär mig är att möta mina rädslor. Just den rädslan att misslyckas, som jag för övrigt tror att jag inte är ensam om att ha, är en rädsla som jag numera trampar på. Just den rädslan lägger jag under mina fötter och ställer mig på de löften som istället kvalificerar mig.

”Och Gud har makt att ge er all nåd i överflöd, så att ni alltid och i allt har nog av allt och kan ge i överflöd till varje gott verk.”
‭‭2:a Korintierbrevet‬ ‭9:8‬ ‭

Guds ord är det som kvalificerar mig. Såklart så betyder det inte att jag inte behöver träna för att nå målet. Vad det betyder är att det är min styrka då mina tankar grusas av att jag inte är bra nog, har tillräckligt med erfarenhet, snabb nog, stark nog.

Mina kvalifikationer är tillräckligt. Jag kommer alltid att vara försedd i det som Gud har kallat mig i. Jag kommer naturligtvis att få göra hårt jobb men Gud har min rygg. Han lämnar mig inte på min resa.

En i gänget mot målet!

Vi har alla våra olika utmaningar vi står inför och jag tror det är en del av livet att just min styrka kan hjälpa dig i din svaghet och min svaghet får inspireras av din styrka.

Ha nu en fortsatt fin vasaloppssöndag med det som ligger på agendan för just din dag och din resa. Mot framtids segrar…tillsammans!

Kram Sara 🤗🙏⛷

#tacksam #minresa #vasaloppet #inspiration #styrka #fokus

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s