Det här grå vädret…

Godeftermiddag vänner!

Välkommen nytt år! Jag gillar nystarter liksom. Inte för att förra året på något sätt var dåligt, tvärtom faktiskt, men jag vet att det här året kommer bli ännu bättre. Hebreerbrevet 11:1 beskriver det rätt bra faktiskt ”tron är en övertygelse om det man hoppas, en visshet om ting som man inte ser.” Hoppet är något som aldrig släpper mig, det spelar liksom ingen roll hur grå min vardag blir men hoppet står stadigt. Nä, såklart har jag inte, tacksamt nog, inte haft så mycket grått i min vardag även om de senaste månaderna har varit något så inihoppsan grått….rent vädermässigt. Ja, jag tillåter mig själv faktiskt att gnälla lite…men nu räcker det med det här, rent ut sagt, skit grå vädret. Orken börjar liksom att sina lite nu om inte solljuset dyker upp snart.

Sitter i min kökssoffa i skenet av stearinljuset som lyser upp mitt fönster. Landar efter en hyfsat lugn vecka och har just idag den där fredagskänslan som man som skiftarbetare sällan har. Andas ut efter en såndär härligt go löprunda. Skulle sprungit igår men orken bara fanns inte…japp så får det vara ibland. Men idag…alltså löpning det är något magiskt. Hur kan man liksom må så bra av en så enkel sak och om man nu gör det varför springer inte fler? Har just du inte upptäckt det där sköna med löpningen än? Vill du? Det är på något vis något kravlöst över löpning. Jo, visst har jag min pulsklocka och gillar såklart att bli snabbare men det har också sin charm att hitta sitt eget tempo utan pulsklocka och inse att du till och med sätter PB även när du inte tänker på det. Kanske det är just då det händer…vad vet jag 😉

Så hur har du startat ditt år? Längtar du också efter lite ljus, eller är det bara jag som fick gnälla lite? 😉 Vilka mål och vad väntar dig under 2020? Vad längtar du efter…

Med det så vill jag önska dig en riktigt härligt välsignad kväll och helg med det som väntar just denna helg…kanske din första löprunda? Jag släpper iallafall inte hoppet om att ljuset återvänder för du vet…ljuset har en gång för alla besegrat mörkret…det är det HOPP som jag sätter min blick på då dessa gråa dagar bara suger min energi!

Tack för glädjen och passionen jag har till just löpning. 2020 kommer även att sätta mig på prov i både cykling och simning…Häng med på min resa här på bloggen och min övriga sociala media!

Ha det bäst!

Kram Sara 🙏🤗🏃‍♀️

#tacksam #minresa #marathonsara #nystart #fokusblicken #jesusgirl #ensvenskklassiker

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s