Guds ord – ett glädjebudskap!

Godmorgon vänner!

Hösten börjar alltmer att ta sin plats utanför fönstret, just idag med den där frostiga gräsmattan och härligt kalla luften. Både glädje och tacksamhet fyller mig när jag sitter i min kökssoffa och blickar ut. Tacksamheten över att jag får sitta varm och bara få njuta av höstens minusgrader med en god kopp kaffe. Glädjen över det vackra i varje säsong. Tror faktiskt att det finns något vackert med varje säsong, oavsett hur mycket regn och grått du just nu kanske står i.

Just idag blev jag påmind om vilken styrka det är att varje dag få påminna sig om Guds evangelium – ja, Guds glädjebudskap. Ibland, eller kanske ganska ofta, tar jag min bibel lite för givet. Ja, det är en så välbekant bok för mig så ibland kan jag liksom nästan slentrianmässigt läsa utan att egentligen ta till mig av det glädjebudskap som står där. Det som jag blev påmind om idag var att jag idag behöver evangeliet precis lika mycket som den dagen då jag för första gången läste det.

Glädjen att just få påminna sig varje morgon om Guds evangelium och den glädje över att ha Gud på min sida i det som väntar under min dag och det jag ställs inför. Gud har alltid min rygg. Oavsett vad som väntar så är det min styrka och en trygghet.

Att jag varje dag får dessa påminnelser påverkar mig positivt på så många sätt. Guds evangelium är de goda nyheter som den här världen behöver. Att varje morgon få påminnas om den kärlek som Gud bara längtar att få ge dig mer av. Att även om jag vaknar och bara känner för att somna igen och inte göra något så är Gud lika mycket där och jobbar i och med dig. Att låta sig förvandlas av glädjebudskapet som Gud ger är det bästa jag varje dag kan påminna mig om och att göra.

Vilka är dina dagliga påminnelser? Hur påverkar det ditt sätt att göra livet på?

Ha nu en härligt fin dag med det som ligger framför och njut av allt det vackra som kommer i din väg just idag. Försök att uppmärksamma det.

Ha det allra bäst!

Kram Sara 🤗🙏❤️

#tacksam #minresa #marathonsara #glädje #pappagudsälskadebarn #fokusblicken #höst2019 #minaolikapåminnelser #nydag

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s