Orkeslös

Gomiddag vänner!

Som liksom ett brev på posten kom den här säsongens förkylning. En frysen, trött kropp packade i måndags ihop sina saker efter halva jobbdagen för att traska hem och totalt däcka på soffan, med feber, ont i halsen, snuva och en total orkeslöshet. När det denna vecka var så mycket som jag ville orka med så däckas jag av denna förkylning. Tajming?! Ja, kanske det just var det. Det var hög tid för kroppen att få vila. Nä, Gud ger aldrig sjukdomar, aldrig nånsin. Kom ihåg det. Men däremot så kan Han använda vår stund av orkeslöshet till att liksom bara vila med oss, fylla på med ny kraft, nytt fokus. Tala in just det där goa orden som vi behöver blir påminda om.

Mitt favvoämne att tala om är ju kanske som bekant, identitet och speciellt vår Guds identitet. Du vet jag älskar att komma djupare i den identitet som Gud har just för mig. Ja, ibland glömmer jag av just för att jag ruschar på i min vardag lite för mycket. Just därför har dessa helt orkeslösa dagar varit rätt goa på sitt sätt, om än utmanande att liksom låta sig vilas utan krav på att göra.

Att vara välkänd är en trygghet, jag behöver inte känna oro. Att vara välkänd får vi från Gud. Det betyder att vara accepterad, vara bekant och intim, ja liksom att bara få vara.

Psalt 139 – Gud kommer aldrig sluta att söka efter mig, Han kommer alltid att hitta mig. Gud ser varje litet som stort behov jag har. Jag gillar att bli influerad av Honom. Jag behöver aldrig vara rädd när Gud kommer och söker efter mig för Han kommer aldrig att hitta något som Han inte redan vet. Så därför lever jag med motivet att inte dölja något vare sig för Gud eller för dom runt om mig i mitt liv. Det är ok att vara jag hemma på min värsta dag med förkylning och orkeslöshet och även på den bästa då jag har värsta energin. Något jag alltid behöver lita på och påminnas om. Det finns inget jag kan göra som är för konstigt. Jag behöver själv lära mig och se vad Gud har för mig. Den plan Han har, fokusera på den. Gud kallar mig med mitt namn oavsett i vilken situation jag befinner mig i. I Guds närvaro är jag helt bekant och jag får alltid komma som jag är, jag behöver aldrig vara rädd. Gud ser vem jag verkligen är. Han ser storhet i mig, Han ser en älskad dotter. En av Guds favoriter är just att tala ut allt gott Han ser i oss just för att vi ska kunna göra detsamma med dom vi möter och har i våra liv som ännu inte känner Jesus, ja och naturligtvis oxå även med dom som redan känner Jesus. Hans längtan är att vi ska känna Honom och låta Han känna oss. Han vill hitta sätt där vi får låta Honom känna oss, där vi inte behöver sträva efter att vår identitet är i det vi gör eller presterar.

Som du säkert förstår så skulle jag kunna skriva hur mycket som helst om detta men väljer här att avsluta med en sån där go bild med bibeln upplagen på mitt absoluta favvoställe, ja Psaltaren 139. Har du inte läst, så läs. Har du läst, så läs igen och igen. Ja, du vet Pappa Guds goda påminnelse kan vi ju aldrig få nog av!

Ha det bäst!

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #minresa #marathonsara #jesusgirl #minsannaidentitet #pappagudspåminnelser #förkyld #svaghet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s