GPS:en

Gokväll vänner!

En såndär riktigt skön semester håller på att gå mot sitt slut. En semester med egentligen en blandning av det mesta men framförallt fullt av Guds ljuva överraskningar. Mitt hjärta flödar över av både tacksamhet och glädje!

Psaltaren 118:24 – det här är dagen som Herren gjort så låt oss jubla och vara glada och se det som Gud har i tanke för just den här dagen och för just dig och mig. Han har alltid, varje dag, noggrant tänkt ut och planerat något alldeles särskilt så gå inte miste om det för att du är för upptagen med att se vad Han inte gör.

Jag glädjer mig alltid när jag läser bibeln, för det är Guds ord det är min vägledning. Precis som när man är ute och kör bil behöver ha karta eller gps så behöver jag ha Guds ord för att inte gå vilse bland allt som kan få mig vilse. Gud påminner mig ständigt, på sitt underbara kärleksfulla sätt, om vägledningen jag får när jag umgås med Honom. Psaltaren 119:10 -”jag söker Dig av hela mitt hjärta, låt mig inte fara vilse från dina bud”. När jag kommer och är i Guds närvaro så spelar inte mina omständigheter någon roll. I Guds närvaro förändras allt, Han ger en glädje som inte världen kan ge och den glädjen försvinner inte även när mina omständigheter förändras. Ju närmre jag kommer Guds närvaro och stannar kvar där så finns det inget som kan hindra mig från allt det som erbjuds där nämligen, glädje, hopp, kärlek, liv och så mycket mer oändligt gott. Jesus är den som alltid ger mig fullständig glädje.

Jag är nu redo för hösten med de äventyr som väntar där, ja alltifrån stilla mysiga kvällar på soffan till svettiga goa löparrundor och crossfitpass. Ja, säkert en och annan go skogsvandring lär det också bli.

Vad väntar för dig i höst? Oavsett vad som väntar så glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är. Låt oss i höst få inspireras av våra olika äventyr. Vi ses därute…Låt dig överraskas av det som Gud vill för just ditt liv! Han vill bara det bästa, men var beredd för det blir säkert inte vad du förväntar dig 😜🤗 Är du redo?

Kram Sara 🙏🏃‍♀️🤗❤️

#tacksam #minresa #marathonsara #fokusblicken #sommar2019 #minaolikaäventyr #enhöstsomväntar #genomälskad #minsannaidentitet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s