Betlehem

Gokväll från ett varmt och härligt Jerusalem. Alltså det är något visst med detta land men typ varje gång jag kommer hit så känns det liksom som att komma hem och jag hinner knappt heller att lämna innan jag längtar hem…ja go figure va men så småknasig är jag.

Dagen började med en go morgonlöpning uppför olivberget, ja precis som säkert även Jesus gjorde… hihi, ja, jag får iallafall fantisera om att det var så. Du vet det där med att dela passionen som jag tror att just Jesus gör med min löpning. Det är rätt coolt faktiskt hur min löpning för mig till att få upptäcka så många spännande platser.

Efter dusch och frukost bar det iväg till Betlehem, en cirka 7 kilometer från Jerusalem.

Det är alltid med blandade känslor jag kommer till Betlehem. Tack Jesus för den plan som var att just Du skulle födas här, ja det ger mig hopp. Hopp om att en dag detta område ska få uppleva verklig frid och fred – ja, den frid som Du på djupet ger!

Denna plats – så nära Jerusalem men på något vis ändå så långt borta. En fråga väcker åter igen liv i mig; vad kan jag göra för friden och freden? I detta område? I mitt eget liv? För jag tänker ändå att det börjar med mig själv i detta. Eller? Har jag den djupa frid som Jesus ständigt påminner mig om? Hur får jag mer av den för att också kunna ge vidare av den? Jag fortsätter att varje dag följa Dig – lämna det som inte tjänar Ditt rike. Jag fortsätter att välja Dig, jag väljer Dig som nr 1 i mitt liv. Tack för Din kärlek och nåd som gör att jag får fortsätta att springa rakt in i Din famn – oavsett vad jag går igenom.

Tack för Din frid och fred! Jag fortsätter att be för detta över det här området – denna plats och detta land där Du så påtagligt vandrat och där jag just denna vecka åter igen för förmånen att verkligen vandra i Dina fotspår. Wow, fotspår som jag är så enormt tacksam att få både gå i och följa.

Så för att avsluta just denna dag så väljer jag orden från Lukasevangeliet 2:19 ”Men Maria bevarade och begrundade allt i sitt hjärta, herdarna vände hem och prisade och lovade Gud för allt det fått höra och se”

Ja, precis det gör jag också då jag ser tillbaka med tacksamhet på denna dag som åter fått mig att fundera över vad just jag kan göra för världens frid och fred.

Ha nu en fortsatt skön och välsignad kväll med just det som du är i denna sommarkväll. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara ❤️🏃‍♀️🙏🇮🇱

#tacksam #minresa #marathonsara #israelimitthjärta #jesusgirl #fridochfred #fokusblicken #israel

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s