Semester

Gomiddag vänner!

Högsommarvärmen har lagt sig som ett sånt där skönt täcke över Sverige, ja och så ytterst lagom till min semester. Det är ju ingen hemlighet att jag gillar värme.

I år tror jag att jag har längtat extra mycket efter min goa semester, trodde nästan aldrig de sista nattpassen skulle ta slut. Men så 07:00 imorse så kunde jag äntligen checka ut…för tre goa lediga veckor.

Varför har jag längtat mer i år? Ja, vet inte. Kanske för att jag har så mycket spännande som händer och liksom längtar efter att se vad Pappa Gud vill göra på dessa äventyr. Kanske för att jag helt enkelt kände att det var tid att checka ut, få vila och ja helt enkelt få göra något annat och fokusera på det större äventyret.

Så vad passar väl inte bättre än att bjuda på en såndär go fotbild, semestersandalerna är på och äventyret kan börja.

Hoppas du har en riktigt välsignad sommar med just det som hjärtat längtar efter. Oavsett så glöm inte att Gud längtar så inihoppsan mycket efter dig.

Ta hand om dig så hoppas jag vi ses på våra olika äventyr.

Kram Sara ❤️🙏☀️🏃‍♀️

#tacksam #minresa #sommar2019 #fokusblicken #längtan #semester #minaolikaäventyr #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s