Vila

”Den som går in i hans vila får vila sig från sina gärningar, liksom Gud vilade från sina” Hebreerbrevet 4:10.

Wow, vissa bibelord blir liksom aldrig tråkiga, jag kan aldrig få nog ja du vet den där ljuva påminnelsen om hur gott det är med vila. Jag inser mer och mer hur beroende jag är av min vila och hur jag märker när jag slarvat med det. Jag menar till och med Jesus var oerhört noga med sin vila. Han drog sig ofta undan, gärna till någon ostörd plats. Inte så konstigt att jag gillar min vila så mycket. Det är liksom då som min längtan efter mer av Jesus-livet formas, linsen fokuseras igen från det som kan ha grumlat den. Jag påminns om passionen!

En såndär fotbild som jag gillar där jag liksom bara får andas. Inget ljud. Ingen input från något utan bara jag och min Pappa Gud, ja precis som sången: en liten stund med Jesus….det är min enda längtan och där min passion börjar.

Nu tänker jag att gå till nattens vila för att se vad Gud vill visa mig i drömmens värld. Imorn blir det premiärtur med min nya cykel, en form av vila då det är min passion att ta hand om min kropp. Så, vill önska dig en härligt välsignad natt med himmelska drömmar och att du imorgon vaknar med den kallelse och passionen som har blivit given just för dig för den tiden som vi lever just nu! Ha det allra bäst!

Kram Sara ❤️🏃‍♀️🙏😴

#tacksam #minresa #marathonsara #motmålet #vila #minsannaidentiet #jesusgirl #fokusblicken

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s