Bibeln

Goförmiddag vänner!

Ibland är det liksom extra skönt med en ledig dag. En dag för återhämtning och påfyllnad på olika sätt. Jag är så beroende av att bli påfylld för hur ska jag annars kunna ge ut om jag inte fyllts på. Jag ger ju utav av det jag har så därför är det för mig oerhört viktigt att varje dag vara i Guds ord. När jag dessutom har en ledig dag så kan jag vara en extra lång stund just där.

Wow, jag älskar bibeln. Den är så full av hopp. Så full av tro och löften som Gud har för mig, som Han har för dig, för oss. Ja, bibeln är verkligen som ett stort kärleksbrev till oss. Därför gör det ibland så ont i mig när man hör om hur folk använder bibeln, Guds ord, vårt hopp, som ett verktyg för att anklaga andra för synd och komma med dom.

Jag vill bara uppmunta dig till att om du hör något sådant så ta det inte till dig. Det är inte Guds hjärta för oss. Han älskar oss så inihoppsan mycket, Han vill ha just DIG som lärjunge och Han längtar efter att få tala sitt HOPP in i just ditt liv, genom sitt ord!

Så, kom inför Hans ord idag och låt dig få uppfyllas av Hans helige Ande så att du idag kan gå ut och ge vidare av den enorma godhet och den glädje som det är i Guds levande ord.

Ha en härligt välsignad dag där du får komma närmre det som just ditt hjärta längtar efter.

Kram Sara

#tacksam #minresa #marathonsara #jesusgirl #wordgirl #bibeln #gudslöften #minsannaidentitet #hopp

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s