Gud helar

Godmiddag vänner!

Idag vaknade jag till att åter igen få påminnas om det vackra med kontraster. Från gårdagens nationaldagsfirande i rejäl högsommarvärme till denna fredagsmorgons regn och något svalare temperatur. Kontraster får mig att påminnas och tacka för våra olikheter, att vi är skapade för en unik uppgift. Gud har lagt gåvor i våra liv som är just för dig, gåvor som är just för mig och tillsammans får vi visa på den godhet som Gud vill ge oss så mycket mer av, ja vi kommer nog aldrig att riktigt förstå hur mycket mer av sitt goda Han vill ösa över oss.

Något som Gud la på mitt hjärta att skriva om idag är helande, wow tänkte jag, vart ska jag börja. Tänker att jag börjar med ett bibelord från Psaltaren 103:2-3 ”Lova Herren, min själ, och glöm inte allt gott han gör -han förlåter alla dina synder och botar ALLA DINA SJUKDOMAR”. Alltså vilket löfte att stå på. Guds löften är för mig att verkligen öva mig i tillit. Kommer det att hålla när jag ställs inför prövningen att be för någon som kämpar med sjukdom? Påminnelsen som Gud ofta ger mig är att släppa prestationen och låta Han göra ”jobbet” så att säga. Gud säger att jag ska be för de som är sjuka, Han säger inte att jag ska hela de som är sjuka. Men om ändå inget händer? Jag kan inte förklara det. När jag ber, oavsett om det är för helande, så har jag som mål att den jag ber för ska känna sig mer älskad och sedd än innan personen kom till förbön. Ibland, eller typ rätt ofta, så påminner Gud mig om uthållighet. Ja, be mer än en gång. Inte tjata liksom, men att jag ska hålla fokus. Det handlar inte om vilka ord jag säger, ibland manar till och med Han mig att inte säga något alls utan du vet liksom be utan ord, bara vara i Hans närvaro med den jag ber för.

Ett ord från Filipperbrevet 4:6 ”Bekymra er inte för något, utan låt Gud få veta alla era önskningar genom bön och åkallan med tacksägelse”. Varje bön lägger jag hos Gud och tackar Honom oavsett vad som händer eller inte händer just för att Hans godhet är inte beroende av vad som sker, Hans godhet är konstant.

Jag har fått vara med och se människor bli helade och jag har även fått erfara att helande inte skett. Varför det är så tror jag bara vi kommer få svar på då vi möter Gud ansikte mot ansikte. Jag vill verkligen uppmuntra dig till att be för de som är sjuka, oavsett om det är en förkylning, hälsporre, ont i knä eller axlar eller om det är cancer eller andra obotliga sjukdomar. För Gud är liksom någon som blir helad från hälsporre lika stort som någon som blir helad från cancer.

En av mina passioner är att leva en livsstil där ande, kropp och själ är fullt ut hela och välmående och min längtan är att se den här världen leva i den samma livsstil. Sedan om det sker just här eller i evigheten….ja, det vet bara Gud!

En vilsam stund på bästa uteplatsen i gårdagens värme där jag fick fyllas på med mer av det som Gud ser är min längtan. Wow, de stunderna är liksom de bästa på hela dygnet.

Vad längtar du efter? Behöver du helande för något? Jag ber gärna för dig. Antingen om du skriver till mig eller om vi ses i verkliga livet. Bön är verkligen något som förändrar från insidan och ut, kan vara lite läskigt men jag vill uppmuntra dig till att våga lita på att det håller.

Ha nu en fortsatt välsignad fredag med det som just ditt hjärta längtar efter och du, glöm inte hur enormt genomälskad du är.

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #minresa #marathonsara #jesusgirl #fokusblicken #gudhelar #bönförändrar #passion

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

1 kommentar

En reaktion på ”Gud helar”

  1. Är mycket sjuk psykiskt. Snälla du kan väl be för mej att jag blir fullständigt helad imorn när jag vaknar. Tack Gode GUD!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s