Förlåtelse

Godmorgon vänner!

Ja, jag gillar hur jag typ klockan fem på eftermiddagen får säga godmorgon. Livet hos en skiftarbetande undersköterska. Gillar verkligen min livsstil och mitt jobb. Ordet godmorgon blir liksom som en påminnelse om att Guds nåd för varje dag är ny, oavsett om jag vaknar en tidig lördagmorgon eller sen eftermiddag så är Pappa Gud där och påminner om sin ljuva nåd. Den nåd som för mig är helt gratis men kostade Jesus allt. Wow, alltså. Det där kommer jag nog aldrig helt och fullt förstå djupet av. Jag får bara tacka och fortsätta leva i den förlåtelse som givits mig och på så vis vara snabb att förlåta när jag sårats även om jag inte för stunden känner för det, ja för förlåtelse handlar egentligen inte om mina känslor utan om att ovillkorligt älska den jag har framför mig. Precis som Jesus gjorde och även påminner oss om i Matteusevangeliet 18 där Han inte bara säger att vi ska förlåta en gång utan sjuttio gånger sju. Betyder det att vi ska förlåta 490 gånger och den 491 så struntar vi i det? Nej, det betyder att vi ska förlåta även när inte känner för det för oavsett hur många gånger jag förlåter andra så har Jesus förlåtit mig betydligt fler gånger. Nej, det är ingen tävling men för varje gång då jag känner den där oviljan att förlåta när någon sårat mig ja då får jag påminna mig om just Jesu stora förlåtelse för just mitt liv och hur mycket mer Gud har givit mig. Wow, du vet att få vakna med påminnelsen om förlåtelse och nåd ja du vet det är en bra start.

Den utmaning jag tror Gud vill ge mig, och dig, just idag är att låta Gud ha koll på omständigheterna och de runt omkring som vi möter. Vi behöver inte ha kontroll, Gud har. Lita på det. Han är så trofast för varje omständighet som vi går igenom och tror även att Han vill lära oss något med våra omständigheter, ja du vet som Jesus gjorde med sina lärjungar. Jesus missade oftast inte något tillfälle till undervisning om de omständigheter som de befann sig i.

Vi har olika prövningar och omständigheter som den här världen ger oss, oavsett vad det är så kan Gud använda det till vår glädje och för andra. Gud är stor nog att just ta vår sörja och göra det till något otroligt vackert. Han tar våra omständigheter och gör det till just vårt vittnesbörd. Du vet Romarbrevet 8:28 säger ju inte att allt som händer oss är bra saker, men att Gud är mäktig att använda det som skett för att visa på det goda som samverkar till det bästa för de som älskar Honom och är kallade att leva i Hans kallelse och enorma ovillkorliga kärlek.

Att få stå med solen bakom sig en tidig lördagmorgon och påminnas om att jag har den bästa som har min rygg. Jag får stråla av det ljus som givits mig, ja faktiskt oavsett om jag är både medveten om det eller om jag känner för det. Det liksom bara sker. Häftigt va.

Nu frukost och sedan får jag se om jag hinner med en liten tur med löpardojjorna innan det är tid att ge sig iväg för nästa nattpass. Känner liksom att det spritter i benen som vill ut och njuta av solens värmande strålar, även om det känns som det blåser men det är en omständighet som jag inte låter störa min löpning även om det ibland kan vara oerhört prövande.

Ha det nu allra bäst vänner och riklig välsignelse över er där ni nu befinner er just den här lördagen.

Kram Sara ❤️🙏🏃‍♀️

#tacksam #minresa #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #minaolikapåminnelser #förlåtelse #fokus #nåd

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s