En liten generositet…

Gomiddag vänner!

Glad valborg på er, hoppas ni som jag njuter av denna sköna vår och nästan sommarvärmen. Ja, värme är verkligen något jag inte kan få för mycket av. Något händer med oss när solens första strålar börjar att visa sig. Det är som att vi strålar ut från vårt ide. Blickar börjar att mötas på ett helt nytt sätt, ja alltifrån ute i löparspåret till på bussen på väg till jobbet och ja även i den lokala ica-butiken. Jag gillar det där med att möta någons blick, ja för det är ju liksom helt gratis. Det kostar mig ingenting. Kanske är det den enda blick just den personen får den här dagen. Sedan vad jag väljer att göra när våra blickar möts ja det kanske kostar något. Kanske det är priset av ett leende. Kanske det är att jag just går och sätter mig och samtalar en stund. Ja, det kan till och med vara så kostsamt som att jag delar ett ögonblick av min tid och lyssnar på den vars blick jag mött.

I perioder av våra liv då vi inte har så mycket kan det kanske tyckas att vi inte har något att ge. Ja, du vet det kan kännas meningslöst att ge det lilla vi har. Men du vet, flera gånger i bibeln så kan vi läsa om hur Gud hedrar och värdesätter när vi ger av det vi har, även hur lite det än är.

Ett av mina favvospråk är just givande. Det kan se olika ut från dag till dag och vad Gud påminner och manar mig till. Jag vet att när jag ger så kommer Gud att dubbla det som Han ger tillbaka till mig. Ett av Hans löften för mitt liv är att jag aldrig kommer att vara utan det jag behöver. Kanske jag inte alltid får det jag vill ha men mina behov kommer alltid att vara försedda för. Något jag gillar att ge mest av är glädje. Så du vet när jag ger av min glädje ja då ger ju Gud dubbelt upp av glädje tillbaka till mig. Wow, så häftigt va att stå på de löften Gud har lagt för mitt liv. Vilka är dina löften för ditt liv? Har du upptäckt dessa än? Min bön är att du ska upptäckta just vilket som är ditt favvospråk, ja du vet det område där du liksom är som ett med Pappa Gud och höra Hans löften för just dig.

Något jag även vill uppmuntra dig med är att våga ge även om du inte har mycket för jag vet att Gud kommer att välsigna det och förse för dig på så många och fantastiska sätt.

Ha nu en riktigt härligt välsignad valborg och även goa lediga dagar där du får påminnas om det fina med att ge.

Kram Sara ❤️🤗🙏

#tacksam #minresa #glädje #marathonsara #givande #gudslöftenimittliv

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s