Avbokad löprunda

Gokväll vänner!

Som du vet, om du känner mig väl, så är jag en person som håller mig till planen. Visst kan jag vara spontan och sådär till och från men i det stora hela så följs det jag planerar för dagen, för veckan, ja för livet. Det följs, tills dess att påminnelsen kommer om att söka fokus igen. Just det skedde idag. Jag avbokade min löprunda.

Något jag verkligen gillar är att öva mig i att lyssna in Guds röst och den ledning Han vill ge. Det är den absolut bästa guiden du kan ha. Idag var en sån dag då Gud talade tydligt, nej inte med hörbara ord utan ja du vet när du bara vet. Som din bästa vän till exempel, ibland vet man liksom bara vad den andre tänkt säga utan att man sagt något. Precis så med Gud och mitt lyssnade.

Det Han påminde mig om var att stanna upp och vila, ruscha inte bara på. Lyssna på din trötthet och var med mig, gå med mig. Ja, det var som ett litet samtal men efter ett tag var saken klar. Ingen löprunda utan en extrem lugn promenad i min favvoskog med fokus på att lyssna och andas. Alltså jag tror det var den skönaste ”löprundan” någonsin.

Att få gå på van mark. Höra ljuv fågelsång och gå över ett antal broar. Ja, broar är en stor favvo för mig och ett av de sätten där Gud gör sig sådär extra påmind om sin närvaro. Ja, kan man ha en bättre pre-skärtorsdagskväll.

En av mina oaser har jag bara ett stenkast från där jag bor så det var ju givet att stanna till här och lyssna på tystnaden för en stund. Att låta Gud få tala in just lite till av sitt goda rakt in i mitt liv. Jag skulle vilja sammanfatta den här kvällsrundan med orden: blessed beyond measure!

Lyssna till videon och hör mina tankar kring dagen.

Hur har din dag sett ut? Vill passa på att önska dig en fin påskhelg med det som väntar där. En påminnelse som jag vill ge vidare, glöm inte att lyssna.

Ha det allra bäst och glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är.

Kram Sara 🏃‍♀️🚶‍♀️🙏❤️☀️

#tacksam #mittliv #marathonsara #löpning #vila #gudsröstimittliv #minsannaidentitet #jesusgirl #fokus #minaolikapåminnelser

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s