Trött

Gokväll vänner!

Idag har jag varit sååå trött då föregående natts sömn liksom bara vara som bortsprungen. Jag fick aldrig den där djupsömnen och till råga på allt så var det tidigt till jobbet idag och fullt ös med patienter som krävde sin uppmärksamhet.

På väg hem från jobbet så satt jag med huvudet mot fönstret på bussen och bara tog mig en sån där lite skön vilostund. Vila är bra grejer, ja varför skulle annars Gud prata så mycket om det i sitt ord, bibeln. Du vet när Gud pratar mycket om något ja då vill Han att vi ska vara extra uppmärksamma. Det var just i den vilan som Han idag påminde mig om att det är ok att vara trött ibland. Jag behöver inte alltid känna för allt. Som idag, jag hade lätt kunnat åka hem och lägga mig på soffan och kolla Netflix istället för att åka till kyrkan och lovsjunga. Gud ger mig som oftast många olika val just för att testa mig. Mitt val idag var, efter en del funderingar, lovsång i kyrkan. Du vet, ett val jag enormt tacksam för just för att tillsammans med några goa vänner få på ett sätt liksom öppna himlen och bara vara i Pappa Guds närvaro. I Hans närvaro får jag komma precis som jag är. Trött, glad, ledsen, alert, pigg, ja you name it. Så vad har du blivit påmind om idag? Ja, den där magkänsla vad har den sagt dig? Kanske kan just den magkänslan vara just Gud som vill göra sig påmind? Vågar du tro?

Med det säger den här något trötta tjejen godnatt och hoppas på god sömn med himmelska drömmar. Du detsamma hoppas jag du får och glöm inte hur enormt genomälskad du är för den du är.

Kram Sara ❤️🙏🤗🏃‍♀️ #tacksam #mittliv #vila #gudsfamilj #bönförändrar #vänner #hansnärvaro #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #genomälskad #vila

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s