Rör på dig

Gomiddag vänner!

Har en sån där skön lördag med många goa möten. Ledig efter en vecka med nattpass. Sov som en prinsessa inatt, jo gör det de allra flesta nätter, men inatt var det extra härligt då jag inte fick sovit något igår då jag gick av efter mina nattpass. Väntade in att fastighetsskötaren skulle komma och byta lås. Då vi endast hade sagt någon gång på förmiddagen så ville jag inte lägga mig innan han kom, han kom vid 11 och då var det ju nästan dags att kliva upp ändå så jag fortsatte att vara vaken för att sedan kunna somna riktigt gott till kvällen. Åh, japp det gjorde jag. Tacksamheten över att inte ha några som helst sömnproblem, det är så välsignat.

Dagen idag började med en promenad till en vän där vi fick börja tillsammans med god frukost, goa samtal och bön för att sedan tillsammans ge oss ut i det vackra Jonseredsskogarna på en sån där go löprunda. Alltså rörelse är så bra grejer, och när vi tillsammans får hitta den där goa rörelsen, hitta passionen, det där goa löpstegen, få höra andetagen i skogens tysta vrå. Få inspirera varandra. Hjälpa varandra att se våra styrkor, att få se att våra svagheter kan bli vår styrka då vi gör oss medvetna om vilka som just är våra svagheter. Ja, den rörelsen den är inte svår att få till. Det är till och med så jag längtar tills nästa gång, redan nu. Det är så att jag kan höra Guds röst i det som säger: Rör på dig!

Gör det Gud kallar dig till. Säg det Han kallar dig att säga. Du vet om Han har kallat dig till något ja då kommer Han också att öppna en väg för att det ska bli möjligt. Gud älskar att se när det omöjliga i våra liv blir möjligt. När det blir verklighet. Så rör dig framåt. Det spelar liksom ingen roll hur fort det går men rör dig i tro och du kommer att få se och uppleva så mycket av det goda som Pappa Gud har för dig när du väljer att följa Honom.

Ja, rörelse tillsammans det inspirerar mig så inihoppsan mycket. Ibland får vi ta rygg på varandra och ibland får vi vara den som andra tar rygg på. Våra resor ser så helt olika ut men tacksamheten över hur vi ändå får mötas och fortsätta tillsammans. Ja, det är verkligen så att jag ser Guds finger här. Han gillar när olikheter får mötas. Han gör sådant som varit trasigt till helt. Han formar oss till att bli den bästa versionen av oss själv, ja du vet så vi kan leva i den sanna identitet som Han har skapat oss för att leva i. Alltså du vet, det är bra grejer det. Och dessa tjejer, jag säger bara WOW! Häng på nästa gång om du vill få en löprunda som du aldrig upplevt förrut. Come on…

Kram Sara 🏃‍♀️🙏❤️

#tacksam #mittliv #marathonsara #fokus #motmålet #älskalöpning #vännersomber #running4jesus #inspiration #rörelse #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s