Hunger

Godförmiddag vänner!

Jag verkligen gillar mina dagar då jag är ledig och ja du vet då jag får en sån där go stund vi mitt köksbord och startar dagen. Ibland får jag även påminna mig själv att äta frukost då jag nästan glömmer av det. Jag har mer och mer blivit en sådan som behöver få vara vaken en stund innan jag kan äta, ja det kan ibland nästan hinna bli brunch och jag kan till och med hinna bli hungrig.

”Han ger mat åt allt levande, evig är hans nåd” Psaltaren 136:25. Detta var ett ord som kom i mitt blickfång denna morgon och Gud påminde mig om att det är gott att få hungra och samtidigt så när jag hungrar efter mer av Gud så kommer Han också att mätta mig. Men du vet ju mer jag mättas av Honom desto mer kommer jag också att hungra. Ja, för när du smakat just det goda som Gud har och sett och upplevt det som Han gör ja då vill du liksom bara komma närmre och djupare i den relationen. Du blir liksom aldrig färdig. Det kan vara lite frustrerande ibland, särskilt i säsonger då du kanske inte ser och hör så mycket av vad Gud gör, det betyder inte att du är övergiven det betyder bara att Gud vill se vad du gör med det som har givits dig. Du vet läraren är ju alltid tyst under provet.

Det är normalt att ha hunger. Jag kommer ihåg när jag var liten och det var dags för mat och kom och sa att jag inte var hungrig. Det första mamma fråga var: varför, vad är det för fel? Just för att det är naturligt att fylla på sina förråd.

Ja, precis så är det med min Guds relation, jag har en ständig hunger, jag kan liksom inte sluta att hungra för jag har fått smaka hur gott det är och hur mycket mer gott Gud har för mig. Gud har en sådan omsorg och kärlek för oss, Han ser sin värld i tårar och bara längtar efter att få krama om den, krama om oss. Men Gud tränger sig inte på, Han vill ha våra hjärtan och Han vill ha en relation med oss. En relation bygger på att jag först säger mitt ja, att jag säger ”ja, Herre, jag vill ha dig i mitt liv, jag vill ha mer av dig”. Är du redo att säga ditt ja idag? Min bön för dig idag är att du ska få en hunger som bara blir starkare ju mer du ”äter”, en hunger som inte mättas av denna värld. En hunger som gör att du då du står i kön på ica och ser att personen framför har glömt sin plånbok gör att du går fram och säger ”får jag hjälpa dig att betala för det här?”Eller då du står i kaffekön och ska köpa din ”to go” kaffe säger till baristan ”jag betalar även för personen bakom mig”. Kanske inte det kommer att förändra världen men det kommer definitivt att förändra en persons vardag, och vem vet vad det får för effekter. Det sätter ringer på vattnet och var det slutar ja det får vi kanske aldrig uppleva här men vi får uppleva en persons glädje för stunden och det är något av det finaste du kan få se. Gud älskar glädje, glädje i Honom är vår styrka.

Så min utmaning till dig just idag, och ja för denna veckan, är hur kan du ge glädje till någon du möter? På stan? I skolan? Bland dina vänner? På jobbet? Ja, där du är. Låt fantasin flöda och låt oss fylla den plats vi bor på med överflödande glädje. Wow, jag längtar att få se mer av det. Ja, jag liksom hungrar efter det…

Bjuder här på en sån där längtande bild från Jerusalem med bröd som mättar för stunden, otroligt gott men som Jesus säger i Johannesevangeliet 6:35: ”Jag är livets bröd. Den som kommer till mig ska aldrig hungra och den som tror på mig ska aldrig någonsin törsta”. Tack Jesus att Du ser precis vad jag behöver för varje säsong jag går igenom. Tack att Du förser. Du är så så god!

Ha nu en riktigt härligt välsignad dag och glöm inte hur genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🙏❤️🏃‍♀️

#tacksam #mittliv #jesusgirl #marathonsara #genomälskad #hungrigeftermeravgud #wordgirl #fokus

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s