Löpare

”Gud har nämligen förberett något bättre för oss: först tillsammans ska de nå fram till målet. Löp uthålligt och ha blicken fäst på Jesus.”

Gomiddag vänner!

Något som har följt med mig ett par dagar och som jag även påmindes om under min runda idag är den där frågan om vem som är en löpare. Lite ordnörd som jag är så googlade jag just på den frågan och fick bland annat upp det här: ”Löpning är en kroppsaktivitet som går ut på att förflytta sig snabbt med hjälp av benen.” Det kom upp ganska många svar men gillade just denna. Det står inget om ålder, vilken pulsklocka du har om du ens har någon. Det handlar inget om vilket snitthastighet du har. Det står heller inget om att det ska vara roligt eller inte. Utan kort och kort förflytta sig från en punkt till en annan.

Skala bort allt vad du hört om att vara löpare och sätt din blick till just dessa ord. Min övertygelse är att vi alla är löpare, det handlar bara om vad vi lägger in i betydelsen.

Jag är löpare. Visst har det krävt sin process till att kunna uttala just de orden. Älskar min löparkropp och varje steg som den tar mig på och de intressanta platser och människor som jag hittills har fått uppleva. Du vet att springa med målet i sikte, att inte snava. Att springa i den identitet som Gud lagt i mig wow det gör att även under den jobbigaste rundan hittar jag just den fokusblicken jag behöver ha.

Har jag alltid gillat löpning? Nope! Det var jobbigt, hade inga bra skor, kallt, regnigt ja, jag hade säkert alla ursäkter i boken. Men det gjorde mig inte till mindre löpare för det för jag sprang ju ändå även om jag inte gillade det ja du vet som ett lite nödvändigt ont för att på något sätt ändå vårda min kropp som givits mig.

Gillar jag löpning idag? Yes, riktigt mycket! Varje runda är inte alltid den där sköna men du vet jag ser något så mycket mer som löpningen givit mig. Uthålligheten när något är både tungt och jobbigt, att hitta fokus, få hjälp, påminnas om mitt varför. Det kan gå dagar och ibland veckor där jag får påminnas, men jag fortsätter att löpa uthålligt mot målet.

Så oavsett om du aldrig tagit ett löpsteg, vilket jag tvivlar på, eller om du springer varje dag så vill jag påminna dig om att du är en löpare. Kasta bort de bilder och tankar du fått tidigare och ut och spring. Låt dig påminnas om de mål som får dig att löpa uthålligt. Låt dig påminnas om den vackra kropp som just du har fått förmånen att förvalta.

Lite nördig som jag är så kan jag ibland inte hjälpa att se hur långt jag kommer på 12 minuter, ja det kallas coopertest. Kanhända att för att få det bästa resultatet så ska jag inte springa i mina favvo jonseredsbackar som är rätt branta, men det är ju en väldigt mysig runda. Jag klarar så mycket mer än vad jag tror under rätt förhållanden och inspiration.

Ha nu en fortsatt härligt välsignad eftermiddag därute i blåsten och så hoppas jag vi ses där ute i våra löparskor och kanske just på din favvorunda. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🏃‍♀️🙏❤️

#tacksam #mittliv #marathonsara #älskalöpning #motmålet #fokus #löpare #runningforjesus #jonsered #tolvminuter #genomälskad

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s