Vila

Gomiddag vänner!

Alltså wow, men vilken vecka det varit. Jo, som du kanske har läst i mina tidigare inlägg i början på veckan så högg det ju till lite i baksidan av mitt högra knä då jag skulle ta veckans långrunda. Det blev ingen löprunda och känslorna som följde just den dagen, i måndags var lite upp och ner. Känslan just då att vara det jag gör kom smygande. Men alltså det som har hänt under veckan, ja alla dessa goda påminnelser som liksom bara ”regnat” in. Och det absolut bästa av allt hur Pappa Gud har mött mig med en sådan omsorg och kärlek och påmint mig om att det som Han har startat i mig ja det kommer Han också att fullfölja. Påminnelsen att när jag har passion för något så behöver jag se till helheten, ja som med löpningen, jag behöver även jobba på min rörlighet eller i mitt fall orörlighet. Så denna veckan har mitt fokus varit stretch och tänj, jag faktiskt flera gången varje dag. Min foamroller har också fått bekänna färg. Bibelord och sms under veckan har liksom fått mig ännu ett steg djupare i den process som ständig pågår att lära mig älska mig själv från insidan och ut, att jag inte är vad jag gör utan att jag är det som Gud säger om mig. Alltså Gud och fina vänner, det är bra grejer det.

Och tidigare idag så gav jag mig ut på min första löprunda för veckan och den glädje som infann sig då igen smärta gjorde sig till känna ja, det var lätta steg som sprang på skönt härliga lervägar i mitt ljuva Jonsered.

”Herre, visa mig dina vägar, lär mig dina stigar. Led mig i din sanning och lär mig, för du är min frälsnings Gud, på dig hoppas jag alltid.” Psaltaren 25:4-5

Du vet ibland är det så ljuvligt att få stanna upp och hämta in den där andningen som Gud vill ge mig. Det är som oftast lätt att bara springa på i vardagen och med de mål som ligger framför att jag glömmer evighetsperspektivet. Bara för att klargöra det var inte Gud som gav mig det onda i mitt knä men oj vad Han kan använda sig av de omständigheter som blir i min vardag. Jag får tid att stanna upp och bli stilla och ge Gud större utrymme att tala och förnya mig ännu mer, ja du vet som det står där i Romarbrevet 12 att Gud förnyar mitt sinne för att jag just ska leva i den identitet som Han kallat mig att vara i.

Så min uppmuntran till dig, och allra mest till mig, just idag, för den kommande veckan eller kanske för den här säsongen är att våga stanna upp och bara andas. Andas in det som Gud verkligen säger om dig. Han vill ge dig så mycket mer av sin glädje, sitt hopp, sin kärlek, sin frid ja sitt extra allt. Och du vet, Han vill göra det just nu! Vågar du stanna upp….?

Ha nu en sån där fortsatt härlig lördagkväll där du får fyllas av just det som ditt hjärta längtar efter, och du glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är.

Kram Sara 🙏🏃‍♀️❤️

#tacksam #mittliv #marathonsara #älskalöpning #pappagudsälskadebarn #fokus #minapåminnelser #motmålet #minaolikaäventyr #stretch #rörlighet #minsannaidentitet #genomälskad #jesusgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s