Mina olika påminnelser

Godmorgon vänner!

Gillar hur jag får när klockan är 16:00 börja min dag med att säga godmorgon, ja det är livet för en som jobbar skift. Och på tal om att starta dagen, jag fullkomligt älskar att starta min dag med att bara vara i Guds ord och få de där olika påminnelserna. Nej, alla påminnelser är inte sådär härligt mysiga men de senaste dagarna har påminnelserna verkligen varit sådär härligt mysiga. Jag har många favvoställen i bibeln, ja det blir nog så när man är mycket där men mitt absoluta favvoställe ja det vet du säkert om du känner mig väl det är från Psaltaren 139. Wow, detta ljuvliga ställe att vara på.

Just en mening som jag fastnade vid idag är 139:17 från just denna Psalm där det står ”hur ofattbara är inte dina tankar för mig, Gud.” Du vet när man blir sådär helt utan ord och bara sitter och förundras över just detta, detta vackra i hur Gud ser på just mig. Där kan jag numera vara hur länge som helst och bara låta mig överösas av vad Gud säger om mig och den bild Han har om mig och även den framtid Han vill ge mig i överflöd av.

Tänk att för varje dag, vecka och säsong så vet Gud precis vad Han ska påminna mig om. Häromdagen när jag skulle ut på min långrunda så hann jag inte mer än komma runt huset så kände jag hur det liksom högg till lite grann i baksidan av knät och det gick liksom inte att fortsätta springa. Ett litet uns av oro och rädsla kom faktiskt då och tanken att det är ju bara en månad kvar till mitt marathon. Du vet det där när du har passion för vissa saker, som i mitt falla där passionen för löpning är väldigt stor, ja ibland kan det lätt bli att vi sätter vår identitet till just det och för en stund så var det vad jag gjorde där häromdagen. Rädslan att inte kunna springa blev just då större än var jag har min sanna identitet. Men som den goda Pappa som Gud är så har Han mött mig så ljuvligt de här dagarna. Han har påmint mig om att jag inte är ensam. Han har påmint mig om de stora att ha vänner som ber för mig. Han har åter igen påmint mig om den identitet jag har i Honom, Han älskar det jag gör och har passion för men det är inte vad som definierar mig utan det som definierar mig är det Han säger om mig, fearfully and wonderfully made.

En av det mest uppmuntrande saker jag kan påminna mig om är just det som Gud säger om mig. Jag är så unikt skapad, och du vet egentligen genom hela bibeln kan du se hur ljuvlig Skaparen tycker du är. Alltså glöm inte det här, i Hans ögon så är du så freakin amazingly AWESOME!

Knät känns redan mycket bättre då jag även blev påmind om att jag behöver stretcha just lite extra och ta hand om min kropp för att orka det här livets olika marathon. Tar några extra dagar vilar och känner helt frid med det och bara tar tiden att även tacka för den här fantastiska kroppen som just tar mig med på så ofantligt spännande äventyr. Ja, du vet, livet med Pappa Gud det är så grymt bra. Som Carola skulle sagt det; Mitt i ett äventyr!

Ha nu en fortsatt skön onsdagkväll med det som ligger framför just den här kvällen och du glöm inte just de goda påminnelser som du just nu kanske behöver. Har du ingen sådan så vill jag iallafall påminna dig om hur enormt genomälskad och grymt bra du är, för den du är!

Kram Sara ❤️🏃‍♀️🙏

#tacksam #mittliv #marathonsara #minaolikapåminnelser #minsannaidentitet #jesusgirl #psaltaren139 #genomälskad #pappagudsälskadebarn #minaolikaäventyr #fokus #motmålet #israel2019

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s