Påmind

Godmorgon vänner, eller är det kanske mer godmiddag! Ja, för en nattarbetare blir dygnet lite sådär småkonstigt ibland men det är väl liksom hela charmen just med skiftarbete. Sömnen infann sig inte riktigt så som den brukar mellan mina nattpass, tog ett tag att somna samt att jag vaknade efter endast typ 5 timmar, det var liksom precis som om jag var färdigsoven eller så var det att jag längtade efter den där goa koppen kaffe och den ljuva stunden med Pappa Gud. Längtar du inte alltid efter den stunden, kanske du undrar. Jo, visst gör jag det men du vet ibland blir längtan sådär extra stark och när jag slog upp min bibel idag så förstod jag varför. Häng med så ska jag berätta.

Du kanske vet att jag gillar min olika påminnelser som får mig att dels hålla fokus men också att bli den bästa versionen av mig själv. Den här veckan har jag blivit påmind om ett och samma bibelord, från olika personer och olika sammanhang. Du vet när det är så ja då har jag liksom lärt mig att då tror jag att det är Gud som med sin omsorg vill påminna mig om något.

Detta ord var från Predikaren 4:9 -”bättre två än en, för de får god lön för sin möda. Om de faller, kan den ene rese den andre”. Alltså wow men jag tror verkligen att detta är ett ord för den tid vi lever i. En tid då världen många gånger vill få oss att tro att ”ensam är stark” och att du är ”din egen lyckas smed”. ”Du skapar din egen lycka”. Jag skulle kunna nämna fler sådana citat men jag tror du fattar. Visst finns det något ljuvligt i att vara själv, jag menar jag har ju valt att leva i celibat och just vara själv. Men det finns också en nivå där du behöver ha vänner runt dig. Vänner som bär dig då du inte har kraft. Vänner som ser din kallelse när du själv har svårt att se. Vänner som firar med dig även fast de själva inte har något att fira. Vänner som håller dig ansvarig för sanningen, ja du vet när du liksom snubblar utanför stigen så finns den där vännen som får upp dig igen till och med om du ramlar ner i leran så går vänner ner och hjälper dig upp igen.

Vi lever i en tid då det finns så mycket som vill orsaka splittring mellan oss men något som jag tror Gud kallar oss till är att just stå tillsammans. Kanske det låter som en klyscha för dig men det finns faktiskt en styrka i att tillsammans är vi starka.

Fyra fötter som jag är stolt att få både gå, och springa tillsammans med. Fötter jag får ta rygg på och inspireras av. Fötter jag får stå tillsammans med och vara i den kallelse Gud har kallat just mig att vara i. Vilka har du i ditt liv som får dig att bli den bästa versionen av dig själv? En tanke jag även blev påmind om när jag satt i min goa stund idag var en fråga som jag vill skicka med dig att fundera över: Om du fick välja, vilken av dig och dina vänner skulle du välja att vara? Dela gärna dina tankar kring detta, om du vill. Ja, nu kanske du förstår varför jag hade en sån längtan att vakna, hoppas nu bara att mitt kommande nattpass inte blir för jobbigt men du vet den styrka jag behöver kommer alltid att bli försedd för mig – just sååå god är min Pappa Gud!

Vad har gjort sig påmint för dig just idag? Vilka fötter går du med? Jag vill avsluta med att ge dig en grymt bra påminnelse och det är att du är så enormt genomälskad och grymt bra. Ta hand om dig och ha en fortsatt skön lördag.

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #mittliv #marathonsara #fokus #jesusgirl #vännerärbragrejer #kristnavännerärännubättregrejer #minaolikapåminnelser #genomälskad #pappagudsälskadebarn

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s