Våga tro

Gokväll vänner!

Alltså vilken helt otroligt välsignad dag det här har varit, ja du vet när din dag från det du vaknar och varje stund bara fylls av påminnelser från Pappa Gud på olika sätt. När du får dela dina olika passioner med vänner som just längtar lika mycket, du vet den där känslan av att ha något så gott och det som du vill är att bara ropa ut så att hela världen hör hur gott det är och även vill ta emot. Ja, ungefär så 😉. När jag nu sitter vid mitt köksbord så dök ett bibelställe upp i mina tankar som jag även kände jag skulle dela med mig av till just dig som läser detta. Häng med så får du veta mer…

”Mot slutet av natten kom Jesus till dem, gående på sjön. När lärjungarna fick se honom gå på sjön, blev de förskräckta och sa: ”Det är ett spöke!” Och de skrek av rädsla. Men genast sade Jesus till dem: ”Var lugna! Det Är Jag. Var inte rädda.” Matteusevangeliet 14:25-27.

Du vet ibland rycker liksom ett stycke från Guds ord tag i dig lite sådär extra och du blir påmind om just det som Gud har kallat dig till. Visst hade säkert även jag blivit lite skraj om jag sett Jesus komma gående där på vattnet. Jo för Jesus gjorde ju bara det Han såg sin Far göra och i Johannesevangeliet står det just att vi ska göra större ting än det Jesus gjorde. Så självklart blir det lite läskigt, oj vad vill du nu att jag ska göra Pappa Gud blir ju min naturliga respons. Men du vet med Gud på min sida så är faktiskt inget omöjligt även om det kan vara rätt nervöst när Han kallar mig ut på djupt vatten. Jesus längtar efter att jag, att vi, just ska förstå hur mycket mer sv sitt goda Han vill ge oss. Han lämnar oss inte, Han står med oss i varje kamp och varje hinder vi behöver besegra.

Gud vill ännu mer ge oss av sitt HOPP för våra liv, för 2019. Han har talat så mycket gott över just DITT liv, kanske har du inte hört något av vad Han sagt. Men du, oroa dig inte, för allt vad du behöver göra är att fråga Honom igen och även om du ändå inte hör så står Guds löften för våra liv stadigt fast. Gud tröttnar aldrig på att påminna oss om det goda som Han har för just dig. Hans löfte och ord är det vi kan luta oss på, det vi kan hänga fast vi, det som ger tröst. Det som ger HOPP för en värld som behöver just det och för det som du står i just i den här säsongen.

Ok, kanske var det här bara ett ord som talade just bara till mig men wow jag gillar ju att dela med mig av det som Gud gör i mitt liv. Kanske talade det även till dig? Oavsett så har Guds namn ändå blivit upplyft och ärat, ja det är bra grejer såhär en helt vanlig lördagkväll.

Ha nu en fortsatt härligt välsignad lördag och helg och du glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #mittliv #marathonsara #genomälskad #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #hopp #gudslöften #vågatro #tillit #minaolikapåminnelser

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s