Walk by Faith

Gokväll vänner!

Efter lite mer än 25 timmar vaken nu så ska det snart bli skönt att få ta en tidig kväll. Varför varit vaken så länge kanske du undrar? Jo, jag gick ju av efter två jobbnätter imorse då det naturliga kanske vore att åka hem och sova men du vet när gudstjänsttiden i bästa församlingen har ändrats till 11:00 ja då var egentligen valet rätt enkelt, såklart jag inte missar att fira gudstjänst tillsammans med vänner som älskar Jesus lika mycket som jag. Bara det är så rikligt välsignat men inte nog med det ja du vet när en av dina vänner säger ”jag kommer och hämtar dig så du får vila lite extra innan gudstjänsten”. Alltså vänner som delar din passion, som liksom förstår dig när du knappt fattar själv ja ord kan knappt beskriva glädjen och tacksamheten över just det.

Jag gillar mina mysiga hemmakvällar där jag får fylla på med kraft igen, du vet den där favvon att liksom bara vara med min Pappa Gud och få såna där goa påminnelser just från Hans ord. Idag ska jag bara dela en vers, vill du läsa mer så får du öppna din bibel eller komma hem till mig så ska jag läsa för dig. Jo, ordet idag var från 2 Korintierbrevet 5:7-”Vi lever här i tro, utan att se”.

Jag skulle nog vilja säga att just detta är en rätt känd vers för hur många gånger har du inte hört i någon predikan just undervisning om att gå i tro. Men vad betyder det egentligen?

För mig att gå i tro innebär det att genom allt, varje omständighet, fortsätta framåt i det som Gud har kallat mig att vara i även när jag inte ser eller får någon respons på vad jag gör. Det är att jag står helt fast vid att Gud är god, i allt även när mina omständigheter visar på tvärtemot. Gud är Han som utför mirakel. Att gå i tro innebär att helt och fullt lita på Gud och Hans goda tajming, att jag är lydig och vågar kliva ur båten och min egen bekvämlighet även när jag inte vet vad det innebär. För du vet när Gud säger gå, då går jag även när jag inte ser hela vägen. Min säkerhet är att jag vet att min Pappa Gud alltid kommer att förse för mig, Han har en plan att så rikligt välsigna mig.

Tänker att jag vill dela den här bilden från en av mina löprundor för några dagar sedan. En välbekant sprungen sträcka, ja det hade kunnat vara dubbelt så mycket mer dimma och jag hade kunnat springa med förbundna ögon och ändå hittat vägen. Just så är det att gå i tro tillsammans med Gud, jag är aldrig ensam. Oavsett hur grumlig vägen ser ut så kan jag alltid lite på Guds löften för mitt liv. Ett av alla Hans löften är just att aldrig överge mig. Min bön varje dag är just desamma, jo att jag inte ska försöka själv i egen kraft. För du vet det är ju så mycket roligare när man är tillsammans. Därav ytterligare en stor tacksamhet då en nyfunnen vän just delar min passion för både Jesus och löpning. Ja, du vet när Pappa Gud liksom har sett din längtan och hört dina böner och då strålar samman två vägar. Tänk att få springa livets lopp tillsammans med goda vänner och Jesus, ja behöver jag säga att jag är så inihoppsan välsignad och enormt tacksam för just det liv jag är kallad att leva. Vänner är verkligen Guds goda gåva till oss.

Nu är det tid för mig att säga tack för mig och god natt innan jag somnar sittandes i soffan.Välsignelse över dig och din fortsatta kväll och natt och med önskan om såna där härligt ljuvliga drömmar där du får påminnas just om Guds goda. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🙏❤️🏃‍♀️

#tacksam #mittliv #marathonsara #jesusgirl #genomälskad #pappagudsälskadebarn #vännerärgudsgåva #fokus #walkbyfaith #älskalöpning #passion

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s