Annandagen

God Jul vänner!

Hoppas du har har en fin jul, kanske det inte blev som du hoppades men du får ändå omfamnas av det stora med julen, jo att Gud blir människa för att möta oss, för att försöka förstå oss för att vi ska kunna förstå Honom just lite mer, ja ha en relation med Honom. Wow, det är stort ja det största faktiskt. Och mitt i allt så kommer då också annandagen, vilka kontraster mitt i julen. Jo annandagen som vi firar till minne av Stefanos, den första kristna martyren. En dag som denna gör att min tacksamhet ökar ännu mer. Häng med.

”Gud är min tillflykt och styrka, en hjälp i nöden, väl beprövad. Därför räds vi inte även om jorden ger vika och bergen störtar i havets djup…” Psaltaren 46:2-3.

Jag är tacksam för just alla de som gott före, ja som gjort det möjligt för mig att leva och med stolthet stå upp för min kristna tro, stå upp för Jesus ja som Han alltid står upp för mig. Jag är tacksam för att jag lever i ett land där jag fritt får leva ut min tro utan risk för att bli dödad, visst hånad blir jag säkert många gånger men det är en bagatell i det hela. Tacksam för de kristna vänner jag har som just lever i länder där att vara kristen inte är accepterat men de ändå står upp för sin tro just för att de vet att det är på riktigt. Det inspirerar mig något så inihoppsan mycket och får mig att stadigt hålla fast vid Jesus, ja även de dagar då jag egentligen inte känner för det utan kanske hellre bara vill lägga mig på soffan och zappa framför tv:n. Jag är tacksam för de vänner som Gud välsignat med med här, de vänner som gott före, de som inspirerar mig att bli den bästa versionen av mig själv, de som står med mig i min passion även när det blir sådär lite tokigt och får mig på rätt väg igen. Tacksam för de vänner som ber och vet vilken styrka det är i bön när vi ber tillsammans med varandra och Jesus.

Min bön för 2019 är att Gud ska fortsätta ge mig just goda relationer. Att jag får vara en sådan vän som Jesus är till mig. Ja, Gud låt människor som längtar att följa Dig och din standard komma i min väg under 2019 där vi tillsammans får skapa goda vanor. Tack!

Mitt mål och mening är att leva mitt liv som en enda stor lovsång till Gud, ja för du vet lovsång är ju så mycket mer än sångerna vi sjunger i kyrkan det är min livsstil. Det är något jag närmar mig varje dag. Jag är långt ifrån färdig i det, och säkert blir jag inte det heller under min livstid här, men du vet att längta och vara i den längtan ja det gör att jag kommer tillbaka till det fokuset just de dagar då min lins grumlats av sådant som vill få mig att tappa fokus.

Vad är ditt mål för 2019? Vad längtar du efter? Vad gör du för att kommer närmre i det du längtar efter?

Forsatta härliga juldagar önskar jag dig där du får påminnas om hur enormt genomälskad och grymt bra du är. Glöm inte det!

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #mittlive #marathonsara #motmålet #jesusgirl #annandagen #vännerärbragrejer #kristnavännerärännubättregrejer #lovsång #förebild #inspiration #2019

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s