Välsignat liv

God morgon vänner!

Du vet såhär i slutet på året så har det blivit naturligt för mig att liksom göra som ett bokslut av året, ja precis som jag brukar göra efter varje vecka. 2018, ett år som verkligen gott så fort men varit så enormt välsignat på så många sätt. Jag brukar tänka efter varje år som går att nästa år det kan knappast bli bättre än det år som gott men så visar det sig att det kan det visst.

”Herren går själv framför dig och Han ska vara med dig. Han ska inte lämna dig eller överge dig. Var inte rädd eller förförad.” 5 Mosebok 31:8.

En nyckel till att leva ett välsignat liv är att jag vet var jag har mitt fokus. Under ett år hinner det komma några stormar men genom dessa stormar så är jag stadigt rotad i Han som har stillat stormen. Jesus Kristus, klippan i mitt liv. Genom allt!

Året började med att jag fick återvända åter en gång till ett av mina favvoland, Israel, för att där verkligen få vandra på Helig mark. En vandring både i det yttre och inre med möten både med Gud och nya vänner.

Och på tal om nya vänner så fortsatte året med att få möta ytterligare ett land igen, Kosovo. Det här året välsignade mig med två resor dit i olika sammanhang men med ett fokus, göra Jesus känd i ett land som ännu inte känner Honom tillsammans med vänner som delar just den passion som jag. Wow, vänner är verkligen Guds underbara gåva till oss.

Träning, och framför allt löpning, har varit en stor del av mitt år då jag detta år tog mig an mitt första marathon. Alltså vilken resa det har varit och vilka vänner jag mött på den vägen. Det är en resa som jag bara påbörjat och nästa år kommer den att fortsätta. Du vet när vi går utanför det som är vår bekvämlighet och inte låter det hindra ja då sker liksom magi. Det är där förändringen och utvecklingen sker. Vågar du att utmana din bekvämlighet?

Inser ju att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här gångna året så jag väljer till sist att avsluta med den här bilden. En bild på en tjej som genom åren, och fortsätter, har gjort en resa där hon har lärt sig att älska sig själv från insidan och ut. Hon har lärt sig att se på sig själv med de ögon som Gud ser på henne, som älskad dotter, som den prinsessa hon är. Wow, att låta Gud tala liv och tala sin identitet över dig det är inte alltid lätt men det är så värt det. Att du sedan har vänner som följer din resa och även hakar på ja det är liksom en stor bonus och får mitt hjärta att bubbla över av den där goa tacksamheten.

En ett välsignat nytt 2019 önskar jag dig med det som ditt hjärta längtar efter. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

God jul och gott nytt 2019!

Kram Sara ❤️🏃‍♀️🙏

#tacksam #mittliv #marathonsara #minsannaidentiet #jesusgirl #genomälskad #2018 #fokus #vännerärbragrejer #kristnavännerärännubättregrejer #bokslut #motmålet #passion #pappagudsälskadebarn

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s