Rosa rosor

Gokväll vänner!

Jag gillar verkligen mitt jobb med dess olika kontraster men idag var jag väldigt tacksam för en ledig dag. Gillar mina lediga dagar, du vet såna dagar då du vaknar i lugn takt. Kanske snoozar du lite extra innan du kliver upp för att i lugn fart starta dagen, ja du vet säkert vid det här laget hur jag startar min dag och jepp så även idag. Idag blev det den långa, riktigt goa stunden med min Pappa Gud. Åt en sådan där go frukost för att sedan fortsätta med en go löprunda. Ja, ”lucköppning” nr 13 var det idag och 13000 steg som väntade. Luciadagen och just den där goa påminnelsen om att ljuset har övervunnit mörkret. De senaste dagarna har jag hört många som tycker att den här tiden på året är lite jobbig just för att det är så mörkt, och visst det blir ljust sent på morgonen och mörkt tidigt på kvällen. Antalet soltimmar är inte många. Tacksamt nog så vänder det snart och går åter igen mot ljusare tider. Tacksam för påminnelsen idag om det ljus som den här världen verkligen behöver har övervunnit det mörker som kommer över oss ibland. Ja, ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte vunnit. Tack Jesus för det ljus du gett oss, tack för den seger du vunnit. Hjälp oss att stråla av ditt ljus där vi är.

Idag har jag även gjort något för första gången, jag har varit på mammografi. Ja, det var väl inte den mysigaste undersökningen jag gjort men alltså wow, vilket grymt bra land jag bor i. Du vet nästan på dagen av min 40 årsdag fick jag kallelse till detta, jag behövde inte boka det bara dök upp en tid i brevlådan och kostnadsfritt dessutom. Visst har vi mycket i det här landet som vi behöver jobba på men när det verkligen gäller ja då är jag ändå lite stolt över mitt land och en fantastiskt sjukvård. Så nu avvaktar jag resultatet och hoppas på ett bra sådant, vad jag vet har jag inte någon bröstcancer i släkten så hoppas på att fortsätta den statistiken.

Ja du vet när man vart och kollat brösten så är det väl givet att man unnar sig en bunt med rosa rosor, det är väl sen gammalt eller 😉.

Nu ska jag fortsätta att njuta av en go ledig kväll med faktiskt inget på agendan mer än att bara njuta över hur enormt välsignad jag är med så mycket gott i mitt liv. Och vet du…jag är ledig även imorn 😍

Vad tar du för dig ikväll? Vad har din dag haft med sig? Vad än det kan vara så önskar jag dig en härligt välsignad kväll där du får goa påminnelser om hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🙏❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #marathonsara #jesusgirl #advent #älskalöpning #längtan #motmålet #ankomst #mammografi #rosa #fuckcancer

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s