Nåd

Godmorgon vänner!

Det är liksom något skönt med att starta en ny vecka, förvisso går veckorna väldigt fort just nu men det är en helt annan sak. Jo, du vet starten på något nytt. Bokslutet jag gjorde på söndagen där det fanns saker som inte blivit så bra, ja det får jag chans att göra bättre då en ny vecka startar fräsch. Jag får göra om, kanske göra bättre eller kanske till och med lämna just det som blivit tokigt. Jag behöver inte ens ta med mig det in i den nya veckan. Det är just här som jag också blir påmind om den nåd som Gud har gett oss genom Jesus. I ett bibelord, från en bok i gamla testamentet, Klagovisorna 3:22-23 så står det såhär: ”Det är en Herrens nåd att det inte är ute med oss, att det inte är slut med hans barmhärtighet. Den är ny varje morgon, stor är din trofasthet”. Alltså wow, men att börja dagen med att påminnas just om hur stor Guds nåd och trofasthet är för just mitt liv, ja för just ditt liv, det gör att jag kan känna en sån enormt stor tacksamhet för vad just den här veckan har med sig. Tacksamhet att just jag får vara med, en dag till, ja en vecka till. Vi gör alla misstag under våra dagar och veckor men det som jag tror att Gud vill påminna om just den här veckan är att vi inte ÄR något misstag. Av nåd är vi frälsta. Min tacksamhet för det som Jesus gjorde på korset för mig, Han tog min synd och skam. Han sa: du är förlåten. Du vet det som Jesus gjorde då det gäller än idag. Han vill idag och denna vecka, påminna om att vi har Hans nåd. Han vill påminna om hur mycket Han älskar dig och hur mycket mer Han vill älska dig. Du är Hans älskade barn som Han har så stort behag för! Glöm inte det!

En morgonbild från mitt köksfönster, som för övrigt är en av mina favvoplatser i mitt hem. Här startar jag varje dag tillsammans med min Pappa Gud där jag får påminnas om de löften som är för just mitt liv. Vissa dagar blir det en kort stund och andra dagar en väldigt lång stund men jag går inte utanför min dörr utan att just ha startat här, du vet fått mitt fokus för dagen.

En härligt välsignad vecka vill jag önska dig där du får just såna där goda påminnelser om hur enormt genomälskad och grymt bra du är. Där du påminns om just dina löften och kallelse. Ta hand om dig finaste du.

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #mittliv #marathonsara #minaolikaäventyr #genomälskad #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #fokus #nåd

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s