Mitt syfte

God morgon fina vänner!

Det är ändå något visst med att gå upp en tidig morgon även när du är ledig. Mörker utanför fönstret som idag blev min påminnelse då jag tände mitt adventsljus hur ljuset har besegrat mörkret. Det är en påminnelse som jag är väl bekant med men likväl så gillar jag ändå att varje dag påminnas just om det goda i mitt liv, just det som hjälper mig att hålla fokus när omständigheterna gärna vill få mig att vackla. Min tacksamhet denna morgon är att jag lyssnade till den röst som liksom manade mig att kliva upp när mina omständigheter liksom sa att sängen var skönare.

Det ord jag startade min dag idag med var från Psaltaren 16:8-9-”Jag har alltid Herren för ögonen, Han är vid min högra sida, jag vacklar inte. Därför gläds mitt hjärta och jublar min ära, även min kropp får vila trygg.” Ibland, eller typ jämt förundras jag verkligen över hur väl min Pappa Gud känner mig, Han vet liksom precis vilket ord jag behöver starta min dag med. Han vet vad jag behöver för att leva i den kallelse jag är skapad att leva i. Han vet vad jag behöver för att hjälpa mig hålla blicken stadigt fäst på målet, stadigt fäst för det syfte som varje dag med Gud innebär. Han har liksom mina behov så väl försedda för.

Varje dag är så fyllt av olika omständigheter, både bra och mindre bra. Vad gör du med dina olika omständigheter? Hur låter du det påverka dig?

Jag vill verkligen uppmuntra dig att idag inte låta dina omständigheter ta över dig så att du glömmer bort vart du har ditt mål. Låt dig idag påminnas om att hålla fokus på Jesus, Han som är livets mening. Låt dig påminnas om den identitet du har i Gud, som älskad son eller dotter till en Kung. Den identitet håller genom livets olika omständigheter. Visst kan det blåsa i grenarna men stammen den står alltid stadigt fast!

En ljuvligt välsignad dag önskar jag dig där du får påminnas om hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🙏❤️

#tacksam #mittliv #genomälskad #fokus #motmålet #marathonsara #jesusgirl #minaolikaäventyr #minsannaidentitet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s