Being pursued

Gokväll vänner!

Idag är jag extra tacksam för att det är fredag, du vet det är inte så ofta jag har den där goa fredagskänslan eftersom jag jobbar skift. Men just idag så infann den sig efter en lång vecka på jobbet med nattjobb och svårt sjuka patienter. En go ledig helg som jag ser fram emot och går in i med förväntan. Adventshelgen och nytt år som är i antågande, ja det gör att min förväntan ökar. Vad har det nya året med sig?

Jag har ett engelskt ord som jag gillar, ”pursued”, det finns liksom inget riktigt bra ord på svenska men tänk dig ungefär att det betyder ”gå efter”, ”sträva efter” eller ”jaga efter”. Du kanske inte tänker dig dessa ord i positiv bemärkelse men jag vill då utmana dig till att just göra det, tänk dig dessa ord som något positivt.

För vem gillar inte när någon liksom följer efter dig och liksom sådär härligt uppmärksammar dina steg och dina rörelser, oavsett om det är en vän eller en nära intim relation så finns det som en del av varje människa som bara längtar efter att få bli uppmärksammade på detta sätt. Och vet du Gud känner på samma sätt.

Gud verkligen längtar efter att vi ska sträva efter Honom, att söka att vara i Hans närvaro ständigt. En vers ifrån Jeremia 29:13 där det står såhär ”Ni ska söka mig, och ni ska också finna mig om ni söker mig av hela ert hjärta.”

Gud vill inte bara ha en liten del av ditt liv, Han vill ha varje liten detalj av ditt liv och Han längtar så mycket efter att få ha en sån riktigt nära och djup relation med oss och vet du det kräver och jag strävar och går efter Honom lika mycket som Han går efter mig.

Här är min styrka. Här är mitt hopp när världen för övrigt inte visar på så mycket hopp. Här är min längtan. Här är mitt liv. Här är min vila efter en tuff vecka. Här behöver jag inte vara någon annan än den jag är skapad att vara. Här har jag min identitet som älskad dotter till en Kung.

Pappa Gud längtar så mycket efter oss men Han tränger sig inte på. Han har inget behov av att vara med någon som inte vill vara med Honom. Det får Honom inte att sluta längta efter dig men Han forcerar inte ditt beslut att säga ja till Honom. Mitt ja är det bästa ja jag någonsin kommer att säga, ett ja som förändrade hela mitt liv till så mycket bättre. Jag hade inget dåligt liv innan men wow tänk att det kunde ändå bli så mycket bättre. Längtar du? Vill utmana dig till att våga längta.

Vill önska dig en härligt välsignad fredag och ett gott nytt kyrkoår och en trevlig adventshelg och även glad Hanukkah. Ta hand om dig du fina underbart skapade du och glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara ❤️🙏

#tacksam #mittliv #genomälskad #jesusgirl #minaolikaäventyr #marathonsara #pappagudsälskadebarn #nyttår #advent #längtan #ankomst #vila #wordgirl

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s