Din tid

Gokväll vänner!

Söndagkväll och sitter vid mitt köksbord, jo som jag som oftast brukar göra. Som du vet så gillar ju jag det där med att sammanfatta veckan, du vet gå igenom hur veckan blev, vad som blev bra och vad som behöver förändras eller tas bort inför den kommande veckan just för att kunna bli den bästa versionen av mig själv. Jag har liksom funnit att sedan jag började med det så hjälper det mig med att hålla blicken stadigt fäst på målet och den tid jag lever i.

Så vad är det för tid? Det är verkligen något visst med våra olika säsonger vi har i det här landet. Det är ju ingen hemlighet att jag gillar värmen och sommaren men det är ändå något visst med säsongsskiftningarna. Det ligger liksom en slags förväntan i varje skifte, ja du vet vad är det som väntar med nästa säsong? Vilken tid för den nya säsongen med sig.

Prioritet nummer 1 i mitt liv är Gud, ju närmre jag kommer det desto mer inser jag också att det finns verkligen inget eller ingen som kan ta den platsen. Visst händer det att jag slarvar med tiden jag umgås med Gud och liksom ”prioriterar” andra saker, men jag kan lova det går inte länge, oftast inte mer än en dag utan att jag liksom kommer på mig själv att jag inte varit i Guds närvaro. Hur märker jag det kanske du undrar? Jo, jag blir ofokuserad, jag har inte den blick på mig själv och andra som Gud vill att jag har. Det är oftast inget som andra märker men jag själv märker det väldigt tydligt, det är den fingertoppskänsla som jag och Gud övat upp tillsammans genom åren.

Alltså Guds närvaro, ja det är verkligen den bästa platsen under hela min dag som jag kan vara i. Jag tror att Gud längtar efter att visa oss, dig och mig mer av sin närvaro. Han längtar efter att överösa oss med så mycket mer av sitt goda. Du vet när du har fått något så gott då kan du inte hålla det inom dig och det är precis så jag känner, jag kan inte hålla inne på allt det goda som Gud vill ge. Jag måste bara få ge vidare. Gud älskar oss så enormt mycket. Han längtar efter dig och vill att du ger ditt liv till Honom. Ja, att du får börja leva tillsammans med Honom.

Det finns så mycket i vår värld som vi fyller på med och mycket av allt detta är säkert bra saker men trots det så finns det bara en som håller, en som håller när allt annat faller, en som håller genom livets olika kontraster, en som längtar efter att få älska dig så mycket mer. Ja, hans namn är Jesus Kristus. Han som talar liv till oss, som stillar stormen. Han som talar ut din sanna identitet över dig, som älskad dotter, som älskad son, till Kungars Kung. Han är inte vilken Kung som helst utan Han är den Högste. Det är tid att vi börjar förstå vad det innebär. Tid att vi börjar göra det vi är kallade att göra. Stå upp för den som inte har en röst. Be för sjuka. Tala ut sanningen där lögnen har fått fäste. Är du redo för din tid? Vad behöver du göra? Börja att vara i Guds närvaro så kommer Han att leda dig.

Pappa Guds ovillkorliga kärlek, det är bra grejer det. Vill du ha mer av just det? Det är fritt. Du behöver säga ditt ja. Vågar du? Det är ett beslut som kommer att förändra dig och ditt liv men det är det bästa beslut du någonsin kommer att fatta. Har du råd att inte ta beslutet? Längtar du, precis som jag, efter att få se Gud göra stora under i vårt land? Jamen, come on. Vad väntar du på?

Guds rikaste välsignelse över dig och din vecka och du glöm inte hur genomälskad och grymt bra du är.

Kram Sara 🙏❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #fokus #jesusgirl #marathonsara #minaolikaäventyr #pappagudsälskadebarn #säsong #dintidärnu #minsannaidentitet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s