Äventyr

Good morning friends!

I love every adventure I get to go on and for every adventure I do go on, this book always comes with me. This is my adventure and the rest, well that’s just a really big bonus. Here is where I find focus to share just the same love that Jesus is sharing and that He says we need to pass on.

So for the streets of New York that is now awaiting my arrival, I can’t wait to see what God has in store for me. What adventure will He bring me on? If you are curious, well you will just have to keep on following my post and thoughts on here.

For now I leave you with this question, what adventures are you going on today? Don’t reduce your adventures.

Wishing you an incredibly blessed day with you just knowing how amazingly loved and amazing you are!

Love, Sara ❤️🏃‍♀️👊

#thankful #mylife #adventure #knowingmytrueidentity #blessedlife #papagodsbeloveddaughter #running #marathongirl #tcsnycmarathon2018

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s