Uthållighet

God förmiddag vänner!

Ljuvligheten av hösten håller i sig. En anings kyligare i temperaturen vilket gör krispigheten i luften ännu mer påtaglig. För mig gör sig Gud även påmind just i detta. Gud känner varje liten cell av min kropp. Han vet varje tanke. Han vet min passion för löpning och vet hur jag uppskattar solens värmande strålar då jag är ute och springer.

Precis så var det denna morgon då jag satt med min bibel, så påminde Gud mig om hur god Han är, genom ett ord från Hebreerbrevet 12, och att Han alltid kommer att förse när jag håller ut i mitt lopp. Jo, idag är det 12 dagar kvar till mitt första marathon. Wow, alltså det kommer närmre. För varje runda jag är ute på blir jag mer påmind om vilken distanslöpare jag är. Visst gillar jag en och annan sprint men föredrar i längden det där långloppet. Det är i distansen min uthållighet och mitt fokus prövas. Till vem jag sätter min tillit när styrkan början sina. I eftermiddag väntar sista långpasset innan New York, det skulle egentligen sprungits i söndags men då var jag inne i jobbhelg som är en del av mitt livslopp. Uthålligheten gäller inte bara för mina marathon utan uthållighet och fokuset gäller genom hela livet, från det att jag kliver upp på morgonen till jag går och lägger mig och allt det som sker däremellan. Vem håller du fast i när orken tar slut? Till vem sätter du din tillit och hjälp att hitta fokus igen?

En fortsatt härligt välsignad höstdag önskar jag dig med det som ligger framför. Vill verkligen uppmuntra dig att idag lägga din dag i Guds händer, låta dig få ledas av Han som vet precis allting om dig. Han som älskar dig så inihoppsan mycket. Vågar du? Come on 🙏👊

Kram Sara ❤️

#tacksam #mittliv #jesusgirl #uthållighet #fokus #motmålet #12dagarkvar #nycmarathon2018 #genomälskad #pappagudsälskadebarn #älskalöpning #marathontjej #livet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s