Välj glädje

Hej vänner!

Nope, ingen löpning idag. Det däremot hindrar inte att jag tänker på löpning ja du vet liksom visualiserar löpsteget. Tanken går även till gatorna i New York, även om jag egentligen inte har en aning om hur just sträckan rent fysiskt ser ut. Jag har ju sett den på papper så i tanken är jag redan där och springer, jag ser redan mig själv efter målgången du vet men det största leendet och en glädje som inte går att beskriva. Jag vet att det kommer bli tuffa 42 kilometrar men redan nu är jag fokuserad i att välja glädje genom varje meter, varje mile tills jag står där i central park med medaljen runt halsen.

I bibeln står det mycket om glädje, någon gång ska jag faktist räkna hur många gånger just ordet ”glädje” nämns. Kanske någon redan gjort det? Dela gärna isåfall. Förberedelse för mig är väldigt viktigt. Jag har nu i snart ett år förberett mig rent fysiskt för detta marathon, ja sen den natten på jobbet då jag och en kollega satt och delade livet, kom in på löpning och träning och då jag bestämde mig för att ta mig an mitt första marathon. Jätteläskigt, men så spännande. Precis som min fysiska förberedelse så har jag även förebett min själ, mitt sinne. Du vet när det blåser medvind, då är det inte svårt att hitta glädjen och orken men när benen är trötta, energin börjar sina och du känner dig sådär lite frusen det är då jag håller blicken stadigt på Han som ger mig styrka, jag håller fokuset på ordet från Nehemja 8:10 där det just står att glädjen i Herren är min styrka. Glädjen och tacksamheten över hur enormt fantastiskt skapad jag är. Denna fina vackra kropp som inte enbart är gjort för att springa marathon utan springa livets lopp med Jesus där sida vid sida. Med Jesus vid min sida, alltså wow det finns inget större och häftigare äventyr jag vill vara på!

Jag väljer glädje även när omständigheterna säger tvärtom, jag väljer att älska och följa Jesus oavsett om världen kommer hata mig. Jag står hellre på Guds sida och blir dömd av världen än att stå på världens sida och bli dömd av Gud.

Ännu ett ord som gjorde sig påmint idag var från 1:a Johannesbrevet 3:16 -”genom att han gav sitt liv för oss har vi lärt känna kärleken”. Jesus valde mig, innan jag ens var i närheten att välja Honom, Han älskade mig först. Wow, alltså!

Hur väljer du? Väljer du glädje? Väljer du livet, livet som Jesus vill ge dig i överflöd? Väljer du att säga ditt ja? Ditt ja kommer att förändra ditt liv, men jag lovar det är den bästa förändringen du någonsin kommer att få uppleva.

Med det så vill jag önska dig en fortsatt härligt välsignad dag med det bästa från Pappa Gud, och som en påminnelse: glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara 🙏❤️🏃‍♀️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #fokus #löpning #glädje #jesusgirl #motmålet #minaolikaäventyr #lionofjudah

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s