Första säcken

Hej vänner!

Idag har det varit en såndär typisk höstdag, gråmulen och regnig. Ett naturligt val hade kanske att efter jobbet åka hem och lägga sig på soffan med mysfilten. Men du vet när man har passion för något då tar man sig en tur och laddar med första laddningen av grejer som i december kommer att köras ner till våra vänner i Kosovo.

Första säcken är på plats och nu är det bara att fylla på med mer. Har du saker hemma som du känner att du vill glädja någon annan med så gör det. Kanske du till och med känner att du ska köpa något nytt att ge vidare. Ett särskilt önskemål våra vänner har just nu är: stora mjukisdjur och leksakshus – du vet sådana som barnen har i trädgården och leker med. Har du något av detta, eller känner någon som har eller har något annat du vill ge vidare som kommer ge glädje för någon så tveka inte att ge. För du vet, att ge skapar inte bara glädje åt den som får men det är något visst med att ge. För mig är givande ett av mina kärleksspråk. Det ger även mig glädje att ge, wow så stort.

Inspiratörer och förebilder är något jag är väldigt rik på. Detta är en som jag får ta rygg på, som har delat sin passion och fått mitt hjärta att slå det där extra slaget för ett land som jag innan knappt hört talas om. Det har gett mig vänner som jag inte annars hade fått, vänner som får mig att längta efter mer av Gud och se hur mycket Han längtar efter oss. Vänner som jag längtar efter att träffa igen. Wow, det där med förebilder, det är bra grejer alltså! Vilka förebilder har du i ditt liv? Vem tar du rygg på?

Jag är så tacksam för varje säck, kartong och mer som jag får bära in i lastbilen. Från djupet av mitt hjärta TACK till alla som är med och ger. Du vet, för att förändra världen så behövs egentligen inte så mycket. Ibland börjar det med att ge av det överflöd vi har blivit välsignade med. Starta där, och jag lovar du kommer att märka skillnaden.

Nu vänner ska jag njuta av en god varm kopp kaffe och bara påminnas om hur enormt bra jag har det, på så många områden. Det blir nog även lite god kvällsmat. Hur har din dag sett ut? Vad tackar du för idag? Jag vill utmana dig till att se minst 3 saker att tacka för. Ser du fler så är det bara en bonus 😉 Dela gärna dina tankar.

Ha nu en fortsatt fin mysig kväll och du glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 🙏❤️

#tacksam #mittliv #ge #glädje #kosovo #vänner #inspiration #genomälskad #jesusgirl #höst2018

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s