Lördagslöpning

Gokväll vänner!

Det finns alltid tid för löpning. Jag tror att någon sagt det nån gång, eller vänta det var ju jag som sa det och efter dagens pass står jag ytterligare fast vid det. Löpning, vare sig du springer långt, fort, snabbt eller runt kvarteret så finns det alltid tid för denna underbart härliga träningsform och jag vågar faktiskt också påstå att det är en form som faktiskt passar alla. Tror det helt enkelt har att göra med vart just du lägger ribban.

Mitt pass idag var ett 22 kilometers pass och lyckades att klocka just den exakta distansen. Jag sprang en sträcka jag inte sprungit förut just för att jag ville känna på att sätta nya steg. Mitt största problem idag var bristen på vätska som även gjorde att jag tappade ork bitvis men gick ändå hyfsat bra. Kroppen känns bra. Varför har jag så svårt att få med mig någon form av vätska när jag träningsspringer? Jag skulle ju aldrig springa ett lopp på 22 km utan att dricka något. Tips någon? Dela gärna.

Just såna här vackra stigar bjöds det på under den här turen. Jag är ingen skogslöpare men skogen är ändå en klar favvo att befinna sig i. Vilken plats springer du helst på?

Motsatsen till skogen är stadstrafiken. Förstår åter igen varför jag inte bor i stan. Gillar verkligen charmen som en storstad erbjuder men att bo där, nej tack där väljer jag skogen och den lugna förorten som jag bor i. Gilla lugnet liksom och att inte behöva stanna för rödljus mitt i bästa löpflowet. Däremot ser jag verkligen fram emot att susa fram på New yorks gator i löpartakt och få uppleva stadens puls.

För en löpare som mig så finns det inget som heter för många löpardojjor så självklart unnade jag mig ännu ett par häromdagen. Frågan är bara hur smart det var att provspringa dom just på långpasset. Kändes ändå helt ok, tror dock jag lyckades knyta något för hårt vilket gjorde att jag kände mig lite trött i fötterna men nåja vad gör det imorgon när nu mina asics gel kayano är invigda. Hur många par löpardojjor har du? Och har du några som är dina favvos?

En glad och lycklig löpare efter ett väl genomfört pass. Tänk att jag lär mig liksom saker på varje pass som är bra att tänka på till nästa gång. Jag vill verkligen uppmuntra dig till att våga ta på dig löpardojjorna och ut å spring. Det behöver inte va varken snyggt eller snabbt. Bara du bestämmer hur det ser ut. Älskar varje steg jag tar, även om en del steg är tröttare än andra men varje steg är ett steg närmre målet. Och då menar jag inte enbart mitt marathonmål. Visst tränar jag för mitt första marathon just nu men det är ju bara delmålet för den större resan som jag är på.

Med det sätter jag punkt för nu och önskar dig en fortsatt härligt välsignad lördagkväll och du glöm inte hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara ❤️👊🙏🏃‍♀️

#tacksam #mittliv #motmålet #jesusgirl #genomälskad #marathontjej #fokus #löpningföralla #vardagslöpning #mingoavardag #nyasteg #asics

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s