Ny bibel

Hej vänner!

För varje dag är Guds nåd ny, det är något visst med att vakna upp med dessa ord ja inte bara vakna upp med orden utan leva dagen med de orden. Låta just de orden fylla mitt inre, inifrån och ut. Jag blir mer och mer medveten om hur viktigt det är för mig vad jag fyller på med. Visst finns det mycket bra i världen att fylla på med, för stunden och just det ögonblick du är i. För mig, det som är min enda längtan att fylla mitt inre med är Guds ord. Visst fyller jag mig till viss del även med saker som världen ger men Guds ord, wow det är det som verkligen håller i livets alla stormar.

Igår var jag på bokmässan, gillar det där att få gå strosa bland både nya och gamla böcker, olika ord och nya tankar. En del tar jag in och annat låter jag bara få passera. Mitt egentliga syfte med besöket igår var för att besöka montern där vänskapsförbundet Sverige-Israel stod, och det gjorde jag också. Det var fint att få dela sin passion med vänner som delar samma passion för en stund, att få uppmuntra varandra att stå fast i just den passionen. Tacksam för det.

Fortsatte att strosa vidare och var nästan på väg att tacka för mig och åka hem, efter en lång dag, då jag går förbi montern där just biblarna står. Har ju ett tag gått och funderat på att det är tid för en ny bibel men för mig behöver det komma i rätt tid, att köpa ny bibel är en process för mig just för att det är inte bara vilken bok som helst. Det är mitt liv. Men just idag så när jag står där och talar med utställaren så upplever jag bara som en förnimmelse Guds röst som säger: det är tid nu!

Det är inte alltid jag uppmärksammar Guds röst men just idag gjorde jag det, och det här blev resultatet av det. Min nya bibel. Jag gillar när Gud talar. Han gör det på olika sätt men ju mer jag umgås med Honom desto bättre blir jag också på att uppmärksamma Hans röst och ledning. Gud talar till oss, det ser olika ut för oss alla. Lär dig att känna igen hur Gud talar till just dig.

Det ska bli spännande att få upptäcka min nya bibel tillsammans med Gud. Vad kommer Gud att göra i mitt liv i denna nya säsong? Wow, jag längtar att få se.

Välsignelse över dig och din dag där du är just nu. Kanske Gud vill uppmärksamma något för dig just nu. Uppmärksammar du Honom?

Kram Sara 🙏❤️👊

#tacksam #mittliv #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #wordgirl #genomälskad #fokus #motmålet #minaolikapåminnelser #gudröstimittliv

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s