Glädje vs Lycka

Hej vänner!

Kände mig liksom manad att dela ett kort litet inlägg om just detta ämne, ett ämne som jag för övrigt gillar rätt mycket. Ja, som säkert de allra flesta vet så är jag en glad prick, men jag skulle ändå villa säga att det kommer inte naturligt även om det kan tyckas så. Det är ett val jag varje dag gör. För mig är glädje och lycka två olika saker, som för oss alla kanske. Glädje är den sanning jag lever i som älskad dotter till den bästa, ja Gud, och den glädjen rubbas inte oavsett vad världen liksom kastar åt den. Lycka däremot är känslobaserat på de omständigheter jag har runtomkring mig. Både dessa är så vackert att ha, att få dela livet tillsammans med men glädjen kommer alltid att vara målet.

Delar här två bilder för att ytterligare försöka förklara just skillnaden på dessa två ord. Översta bilden är av min grymma kaffebryggare som ger mig just lycka över att ha förmånen att ha en sådan fin apparat som gör att jag kan få dricka så enormt gott kaffe varje dag.

Bild nummer två är glädjen över att vara så fantastiskt skapad, en vacker och frisk kropp som inte bara tar mig från punkt A till punkt B utan tar mig på äventyr som jag aldrig hade kunnat ana. Det har varit, och fortsätter att vara, en resa att få omfamnas just av denna glädje. Just därför gör jag det till en vardaglig rutin att välja glädje oavsett vad mina omständigheter säger. Du vet ett av mina favvoord från bibeln är just från Nehemja 8:10 ”var inte bedrövade, ty glädje i Herren är er starkhet”. Wow, ett ord att liksom slå rot i när det blåser i grenarna. Jag tror det gör något med oss inifrån och ut när vi just väljer glädje. Det får oss att stråla av hur ljuvligt skapade vi är.

Hur ser det ut för dig just idag när du väljer glädje? Dela gärna dina tankar kring just din dag.

En härligt välsignad dag önskar jag dig där du får omfamnas mer av Guds glädje för just dig.

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #glädje #lycka #genomälskad #minaolikaäventyr #motmålet #fokus

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s