Mitt flöde

Happy Churchday vänner!

”Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad” Psaltaren 139. Wow, alltså jag gillar verkligen hur jag med min kropp får ge ära och prisa Gud för hur fantastiskt skapad jag är och med uthållighet och fokus hur mycket jag faktiskt kan klara av, ja du vet saker som jag inte trodde var för mig som nu är en del av min äventyrliga vardag.

Den här helgen har mitt flöde på social media fyllts av lopp som halvmaror i Köpenhamn och Stockholm, maror i Berlin och Oslo. Killar och tjejer som för första gången tar sig an dessa lopp och kanske med en liten rädsla för hur det ska gå, ja så kanske även gäller de som tar sig an dessa lopp för tionde gången. Det är ett flöde jag gillar att scrolla igenom just för att, ja du vet jag gillar ju det där med inspiration. Hur vi både får inspirera men även inspireras. Du vet jag gillar det där med att springa lopp, det har inte än blivit så många, men du vet när man står där i starten sådär lite lagom nervös, småpratar lite med grannen bredvid som du inte har träffat tidigare men du inser att just då så har ni ändå så mycket gemensamt trots olika förutsättningar så får ni ändå just där ge just den inspiration som behövs för just den stunden och det kommande loppet.

Det där med olika förutsättningar är just väldig intressant, jag menar det kommer alltid finnas någon som är snabbare, någon som är starkare, ja, kanske någon som är just lite bättre. Det är väl därför jag har kommit att gilla det där med att inspireras istället för att jämföra. Nej, inte för att jag inte orkar kämpa lika hårt kanske kämpar jag just hårdare men det är något visst med att glädje sig åt någon annans framgång och seger även om inte just jag är där just då. Ja, du vet även i Bibeln står det att vi ska glädja oss med de som glädjer sig. Jag tror det gör något med hela vår attityd just när vi kan glädjas mitt i stormen och fira någon annans seger, nej inte alltid lätt men så värt det. Alltså jag gillar verkligen alla mina olika inspiratörer som får mig att bli den bästa versionen av just mig, den som jag är kallad att vara.

En sån där intressant kartbild av min runda idag, ja du vet när du vill hålla dig på välkänd mark men ändå vill springa lite lång ja då får du springa lite kors och tvärs och även två varv. Kanhända att du kanske just sätt mig flera gånger idag, ja det bjuder jag på isåfall och vilket lycka för just dig.

Vacker natur är ett sånt riktigt plus att springa i och tänk att jag får förmånen att bo mitt i det här. Inser mer och mer vilken landettjej jag är. Gillar charmen med storstäder att springa i men att bo just såhär alltså wow det byter jag inte bort i första hand.

Kände att jag skulle ta kort på just det här för det liksom talade till mig, du vet ibland blir vi så fokuserade i vår resa och på den väg vi går att när det kommer hinder i vägen så liksom stannar vi upp. Men just det här talade just till mig att inte låta första anblicken av något hindra din resa utan kom lite närmre så får du se att det finns en väg runt. Och mycket riktigt det fanns det. En tillfällighet kanske men jag väljer att tro att Gud var med i just de tankarna.

Ja, du vet ”churchday” är inte bara på söndag. Visst idag får jag även förmånen att få fira gudstjänst med min fantastiska församling. Men en livsstil av lovsång och kyrka, det är mitt mål att leva varje dag, i min vardag där jag är om det är som idag ute på en löprunda med just alla de möten jag fick idag. Hur jag väljer att respondera på mina möten är just den fingertoppskänsla av Guds närvaro jag vill leva i.

Hur ser din dag ut just idag, vilken livsstil lever du? Mitt hopp är att få fortsätta att inspirera och få inspiration, leva mitt liv med ett mål. Vilken mål har du? Är det kanske ditt första löplopp eller är det att leva det liv som Gud har kallat dig att leva? Du behöver inte skilja på just dessa två men vilket är ditt fokus?

Dela gärna tankar kring dessa frågor, om du vill!

Med önskan om att du får en fortsatt härligt välsignad söndag och att du får växa mer i vetskapen om hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #motmålet #genomälskad #fokus #mittflöde #inspiration #wrshp #churchday #älskalöpning #marathontjejer #lonesomerunners #jonsered #minhemmaplan

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s