Fokusblicken

Hej vänner!

Tänk att löpning har ett sånt sätt att påminna mig om hur viktigt det är att hålla fokus, så även på dagens runda. Ja, löpning påminner mig faktiskt om ganska mycket som gör att jag inte glömmer målet.

Ett ord som gjorde sig påmint idag var ett ord från 2:a Timoteusbrevet 4:7, där det står så här: ”jag har kämpat den goda kampen, jag har fullbordat loppet, jag har bevarat tron”.

Det är något visst med att springa i 25 grader och strålande härlig sol, ja precis som den här gångna sommaren har erbjudit mig, och ja många av oss. Det är liksom bara lätt. Nu har dock hösten mer och mer börjat att visa sig och de senaste dagarna har varit lite sådär småkyligt regniga, liksom även denna dag. Jag satt imorse vid mitt köksbord, drack mitt kaffe, åt min frukost och helt enkelt startade min dag. Visste att idag är det löpningsdag, och just en lite längre runda stod idag dessutom på schemat. Regnet liksom öste ner utanför fönstret denna tidiga förmiddag. Jag ser dock i väderappen att det ska vara uppehåll runt 10-tiden och tänker att ja, då passar jag på och mycket riktigt första delen av min runda var riktigt gott väder. Det tog lite extra energi för att få upp värmen, några extra kilometer för att få in det där goa flytet men sen var det bara att mata på. Hade verkligen en sån där skön känsla hela loppet. Ja, faktiskt även när regnet kom. Du vet när du inser att du haft vinden i ryggen första delen av din runda för när du liksom rundar och vänder hemåt igen så förstår du att det är påväg att bli oväder. Man kan liksom säga att himlen släppte ner stora delar av sommarens regn på en och samma gång samtidigt som vinden blåser i stort sätt rakt emot mig. Märkligt nog så känner jag verkligen inte av det jobbiga i det utan påminns om just det här ordet som jag för ett par dagar sedan läste. Just då så varken hörde jag Gud, eller kände Hans närvaro men du vet läraren är ofta tyst när man har prov. Något fick mig ändå att lyfta blicken, tacksamheten över att jag har min favvokeps gjorde att regnet höll sig borta från ansiktet och jag fick den där hållningen som gör att andningen blir lätt. Blicken med fokus upp, i alla lägen just för att jag vet att det kommer att hålla.

Ja, du vet bara för att det blåser i grenarna så är alltid stammen fast rotad. Visst blåser det i grenarna men något som gör mig oerhört tacksam är just för de påminnelser om att just lyfta blicken. Påminner mig om den där uthållighet som gör att jag hittar fokus, inte bara för att vinna just ett lopp utan för att vinna just det där loppet.

Visst har vi olika fokusblickar, här är just en av mina och notera just att även tungan är med. Låt varje ord som är på min tunga vara det som är fast rotat i mitt hjärta. Låt min mun tala det som är gott och behagar dig Gud, nu och alltid. Tack för din stora nåd när jag liksom tappar fokus. Tack för att du får mig fokuserad igen.

Något som min löpningsresa får mig att förundras över är hur 17000 meter numera är en skön vardagsrunda, ja en mitt i veckan runda, inte som jag försöker passa in men som får vara en del av mitt liv. Vilken träning är en del av ditt liv? Har du svårt att få det att vara en del av din vardag? Mitt tips, och egen erfarenhet är att inte försöka få till träningen utan låt det komma naturligt. Jämför inte din träning med någon annans. Inspireras gärna men hitta ditt varför och fortsätt utifrån det.

Nu väntar ett tur till affären för att handla dels lite gott men även varor som kommer bli till matlådor, jo självklart är även mina matlådor riktigt goda. Med det så hoppas jag att du får en fortsatt härligt välsignad dag med det som ligger framför, kanske en promenad, ett crossfitpass eller så kanske det just är din vilodag idag. Omfamna varje del av ditt liv. Stressa inte efter att vara i förväg utan bara försök hitta friden i att vara just DU.

Ta hand om dig och glöm inte hur grymt bra och enormt genomälskad just du är.

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #älskalöpning #fokus #uthållighet #pappagudsälskadebarn #nåd #påminnelser #genomälskad #motmålet #genomdränktavkärlek #höst2018


Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s