Lastning

Gokväll vänner!

Lycka och tacksamhet är något som åter denna kväll fyller både ande, kropp och själ när jag nu sammanfattar min dag.

Dagen började en tidig torsdag morgon med en tom lastbil i riktning mot Lidköping via det lilla samhället Grästorp. Med mig i bilen fick jag förmånen att få med mig Eber, en av de ”äldre” i min församling. Det är något visst att få dela livet för en stund med såna som gått fler steg än jag själv, som har en erfarenhet och vishet som jag lockas av. Ja, du vet jag gillar ju det där med hur vi får inspireras av varandras olika resor.

Väl i Linköping så ställde vi gps:en med fokus Pingstkyrkan och sagt och gjort så var vi där. Blev mötta av gänget där och fick lastvagnar att lasta allt material på. Någon timma senare var lastbilen både full till bredden och höjden och det var tid att ge sig tillbaka hem till Jonsered där den stora bilen väntade för ytterligare lastning av både kläder, möbler och diverse material som vi har förmånen att ge vidare till våra vänner i Kosovo.

Jag blir liksom glad när jag ser registreringen på bilen och även talar med chauffören, Johann, som är från Serbien. På något vis ger det mig hopp när en serbisk chaufför kör en sådan här körning till Kosovo. Ja, jag kanske är sådär fånig men jag gillar ju det där med att se det goda i varje människa, tror vi behöver göra just mer av det. Visa på den kärlek som Jesus har visat oss. Ja, älska först även när du inte får något tillbaka. Visa den där ovillkorliga kärleken. Jag längtar efter mer av just det! Tack för den här påminnelsen just idag som en serbisk lastbilschaufför gav mig. Se tacksamhet där du är och uppmärksamma också vad du kan göra med det.

Ja hjältar kommer i olika format, just denna kväll så var det dessa fantastiska kvinnor som stod för markarbetet i form av att serva oss övriga med goda köttbullemackor och gott kaffe. Ja, med sådan proviant så är det ju väldigt lätt att jobba vidare. Måste erkänna jag unnade mig även TVÅ kakor, plötsligt så händer det vettu.

Och såhär bra mår man efter den goda provianten. Alltså dessa goingar gör mitt liv så mycket bättre. Tacksam för er!

Det är här i färd med att lasta in det sista, tur man har den yngre generationen med sig som både är smidiga och långa nog för att klättra upp i lastbilen.

Förundras vid varje lastning över vilken överflöd vi har i det här landet. Vi har så mycket att vi knappt vet var vi ska göra av det. Till Kosovo skickar vi ju varje år 3 bilar fullastade precis som den här, men även till övriga länder går det flertalet bilar varje år. Hur kommer det sig att vi har fått ett sådant överflöd, gör det oss verkligen lyckligare att ha så mycket grejer? Tacksam ändå att vi kan dela med oss av vad vi har men vad kan vi göra för en jämlikare värld. Är det bara en utopi och en sån där galen dröm jag har eller är det möjligt? Vad skulle hända om du inte under 1 månad handlade något annat än mat, ja alltså inga nöjes och lyxprylar. Du får endast handla sådant som har med din överlevnad att göra. Skulle det göra skillnad, vågar du prova?Om du provar så dela gärna dina upplevelser.

Väljer att avsluta med en sån där go bild med min teammate, ja att lasta bil är lite som ett crossfitpass så vem mår inte bra av det och när man dessutom kan ha lite gött snack under tiden ja ett tu tre så är ju liksom bilen lastad och klar och man får en sån här go svettig bild.

Tack alla som var med idag för gott jobb och go stund tillsammans, och tack Gud för att du är med i varje steg och varje lyft vi gjort. Tack för ditt beskydd som vilat över oss. Tack Gud för din enorma godhet och kärlek som Du bara längtar att ge så mycket mer av. Hjälp oss att inte behålla det Du ger utan att fortsätta ge vidare. Tack för glädjen i att ge.

Med det så vill jag önska dig en sån där härligt välsignad natt med ljuvliga drömmar och du, glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #kosovo #vänner #överflöd #givande #glädje #inspiration #gåföre #delalivet

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

1 kommentar

En reaktion på ”Lastning”

  1. Sara!
    Läser detta inlägg igen, och fascineras av ditt sätt att skriva, med en sådan inlevelse och glädje, som får en annan att ryckas med av din entusiasm och glädje. Att du är en
    ” Gudskvinna”, det ser vi alla, och jag smittas och beundrar din din kärlek till den Gud som vi tjänar, och som har en sådan omsorg om oss.
    Önskar dig Guds välsignelse i allt. ♥️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s