Shabbat

Gokväll vänner!

En stilla kväll vid mitt köksbord har nu tagit plats, ja du vet den stunden på dagen, och veckan, då du liksom får summera din dag, din vecka ja kanske även den säsong du är i just nu.

2 Mosebok 20:8 – ”tänk på sabbatsdagen så att du helgar den”.

Jag gillar att få vila. Du vet när Gud skapade himmel och jord, och allt som kom att vara där, så tog även Han tid att vila. Skapelsen var liksom inte färdig på sjätte dagen utan den var helt komplett på den sjunde, på vilodagen. Gud visste redan då att vi kommer att behöva vila, vår själ och våra kroppar behöver tid för återhämtning, tid att påminna dig om att hålla fokus, påminna dig om den måttstock du lever ditt liv efter. Glömmer jag vilan så märker jag rätt snart att jag tappar den där fingertoppskänslan som Gud har övat upp mig i att ha för Hans ord och ledning. Ja, sabbatsdagen är en av Guds stora gåvor till oss för att vi ska kunna leva i den kallelse Han har lagt på våra liv. Så njut av den vilan. Kanske du där finner ledning i att gå in i nästa säsong där utmaningar av olika slag väntar. Utmaningar väntar för det mesta när vi ger oss ut på äventyr, frågan är bara om vi är redo och vad vi gör för att bli redo.

En bild från morgondagens löprunda, det var inte vilodag från träningen men dagens runda blev en påminnelse just hur viktigt det är med att ha vilodagar. Kroppen idag responderade riktigt bra, ja visst blir jag trött efter en runda men du vet när kroppen bara vill det som jag vill, allt bara synkar just för att jag varit noga med min återhämtning. Tänk att löpning är för mig ett sånt otroligt bra sätt att hålla fokus genom hela livet, ja löpning tillsammans med bästa Pappa Gud. Det är bra grejer det!

Välsignelse över din söndag kväll och start på veckan vill jag önska dig. Vad gör du för att hitta fokus, hur hittar du din vila?

Ta hand om dig allra finaste du och glöm inte hur grymt bra du är!

Kram Sara 👊❤️🙏🏃‍♀️

#tacksam #mittliv #vila #älskalöpning #pappagudsälskadebarn #fokus #shabbat

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s