Närvaro

God eftermiddag vänner!

Det är något visst att vakna och dricka sitt morgonkaffe klockan 16:00 en solig sensommardag, jo jag vill ändå säga att vi går in i sensommaren nu. Livet som en skiftarbetande undersköterska blir liksom aldrig tråkigt.

Oavsett när på dygnet jag kliver upp och vaknar så uppmärksammar jag alltid Guds närvaro i mitt liv, ja ibland blir det en liten kortis för jag liksom glömmer att jag ska ta med mig Hans närvaro där jag går. Så tacksam för de tillfällen då jag påminns om att Guds närvaro är inte bara en särskild plats utan det är där jag uppmärksammar det. Ok, häng med så ska jag försöka förklara vad jag menar.

Ja, du vet, ta dina vänner till exempel eller familj. När du älskar någon, det som du längtar mest efter är att vara i just den personens närvaro. Vissa dagar, och stunder, får du kanske nöja dig med ett foto, ett sms, ett telefonsamtal eller kanske till och med ett FaceTime moment. Det är inget fel med något av dessa, helt utmärkta sätt att hålla kontakten. Men inget kan egentligen komma i närheten av att faktiskt träffa personen, i verkligheten.

Precis så är det med min Guds relation, jag får inspireras av vänner och goda predikanter hur deras relation är och det är jättebra. Men jag får inte stanna där, jag behöver själv närma mig i Guds närvaro. Det är när jag gör det som Han verkligen kan få förvandla mig, inifrån och ut. Då Han får forma mig, ännu mer, att bli den som jag är skapad att vara, att leva i min sanna identitet som enormt genomälskad och barn till en Kung.

Mitt ”morgonkaffe” för dagen som dricks ur en mugg som gör att jag även påminns om mitt mål och att hålla fokus genom hela livet. Ja, för mig är det något visst när jag har med Gud genom hela min dag. Nej, jag lyckas inte alltid hålla fokus men min längtan att leva så – wow, när jag liksom får påminnas om Hans närvaro och hur ljuvlig den är.

Dags att avsluta för idag och det vill jag göra med ett ord från psaltaren 46:2-”Gud är vår tillflykt och vår starkhet, en hjälp i nöden, väl beprövad.”

Ja, Guds närvaro är något jag skulle kunna skriva mycket om. Hoppas du fick en något klarare bild av vad det innebär, iallafall för mig, att uppmärksamma Hans närvaro. Vem vet, du kanske själv vågar att prova idag. Kanske blir det för första gången, wow, låt mig höra om din upplevelse.

Ha nu en fortsatt ljuvligt härlig välsignad dag och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara 👊❤️🙏

#tacksam #mittliv #genomälskad #jesusgirl #pappagudsälskadebarn #hansnärvaro #fokus #närvaro #gudsnärvaro

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s