Mellantid

God morgon vänner!

Hoppas du vaknar till en ny god dag med livets olika äventyr som väntar. Själv är jag på väg hem nu efter en fjärde natt på jobbet, längtar hem och ska bli skönt med några dagars vila. Kände att jag ville dela ett par korta rader med dig, kanske blir det att du läser detta till morgonkaffet.

Du vet när du har väntetid mellan spårvagn och buss, en sån där mellantid där jag får välja hur jag vill spendera just den tiden. Just idag blev jag påmind om ett ord från Psaltaren 90:14 – ”mätta oss med din nåd när morgonen gryr, så att vi får jubla och vara glada alla våra dagar”. Alltså wow, bli mätt av Guds nåd ja, det är verkligen något som gör att jag hoppar av glädje, något som gör att jag inte låter mina omständigheter bestämma vart jag ska ha mitt fokus, något som gör att jag tackar Gud även om det jag bett för inte blir precis så som jag bett för jag vet att Gud har så mycket större planer för mig än vad jag kan föreställa mig. Detta gör att min tacksamhet för varje dag bara ökar, min Pappa Guds enorma godhet och kärlek som Han bara längtar att ösa mer över mig. Ja, och vet du Han längtar lika mycket efter dig i sitt liv.

Så hur väljer du att spendera dina mellantider idag, vad gör du med det?

Bjuder här på en vacker start på din dag från Göteborgs södra skärgård. Ta vara på dagen, ta inte ögonblicken för givet. Den här dagen kommer inte igen. Vad vill du komma ihåg med just den här dagen? Om inget annat så kom ihåg hur enormt genomälskad och grymt bra du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #mellantider #jesusgirl #nydag #psaltaren

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s