Solskenscyklist

Hej vänner!

Känner liksom även idag att jag ska dela ett bibelord med er. Denna gång från 1:a Timoteusbrevet 4:8 där det står såhär ”Ty kroppsövning är i någon mån nyttig, men gudsfruktan är på allt sätt nyttig, eftersom den har löfte om liv, både för den här tiden och den kommande”.

Det här, som du kanske har förstått nu, är en mycket vanligt förekommande syn i mitt liv. Jag skulle vilja säga att det är mitt allt, eller snarare utan det så är jag inget. Nu kommer en liten bekännelse, den här sommaren har jag slarvat med just min Guds tid, då det bara är jag och Han. Visst har jag haft stunder varje dag men du vet när du har din måttstock som du följer och du liksom kommer på dig själv att hitta på ursäkter för att inte prioritera en längre stund i Guds ord. Utåt sätt så tror jag kanske inte att det märks men min ande och själ märker det, jag märker att jag inte är lika fokuserad i den närvaro som Gud vill att jag ska leva. Jag blir verkligen så tacksam för när Gud hittar sätt att få mig på rätt väg igen, hitta fokus igen, ja komma ytterligare ännu lite närmre. Jag gillar när min Pappa Gud får mig i rörelse igen, rörelse för Hans rikes skull.

Träning, rörelse och ta hand om våra kroppar är väldigt viktigt, ja Gud gillar och jag tror även Han manar oss till att göra det. Jag menar, vår kropp är ju den finaste och vackraste gåva du fått. Jag gillar verkligen varje träningspass jag tar mig för och det är en stor del av mitt liv för att nå de mål jag nu har satt upp. Men det kommer som nummer 2, för att frukta Gud och hålla fokus på det Han vill att jag ska göra, det kommer alltid att vara nummer 1. Gud använder ofta min träning för att just påminna om vikten av att hålla fokus, Han ser min passion och i rätt tid så använder Han den för att visa mer av vem Han är och den enorma kärlek Han längtar att förlösa mer av i den här världen.

Jag gillar när min dag för mig till broar, ja det är något visst med broar. Broar connectar människor. Jag gillar känslan av att gå över broar, att med längtan både i blicken och i sinnet, du vet inte riktigt vad som väntar men förväntan växer för varje steg. Läskigt och pirrigt. Några broar jag har att ta mig an är broarna under mitt första marathon i new york. En otroligt spännande utmaning där jag vet att för varje steg är Gud med. Wow, den tacksamheten och glädjen.

Jag är verkligen en sån där solskenscyklist. Löpning kan jag ta mig an i värsta snöstormen och blåsten till en härligt varm sommar, just som denna. Denna sommar har blivit mycket cykling vilket gjort att jag gjort insikten att det är typ på sommaren det är sådär skönt och njutbart att cykla, när till och med vinden är sådär ljum eller när det vissa dagar inte ens är någon vind. Vi får väl se om cyklingen följer med även när höst och vinter börjar tränga på, eller om löpningen blir det fokus jag enbart tar mig an.

En glass om dagen är bra för magen, eller nja hur var det nu 😉 En glass är iallafall gott en sommarvarm dag då cykeln har gott någon mil. En skön liten paus mitt i vardagen.

Ja, jag tror nog att vi alla längtar efter just detta. Gud, kom med ditt himmelska regn över vårt land. Vattna både kropp och själ. Tacksam för det liv Gud ger, och som Han ger i överflöd av. Längtar du efter Hans liv?

”Han för mig till vatten där jag finner ro” – Psaltaren 23.

Visst är det skönt att få slå sig ner i stillhet och vila, utan ord ja bara sitta för en stund och lyssna. Vågar du vara tyst och lyssna? Vad hör du?

Du vet ibland blir namnet på din kaffemugg påminnelsen om att du aldrig är bortglömd. Gud glömmer dig aldrig, även om jag liksom slarvar och liksom glömmer Honom vissa dagar så finns det inte en sekund då Han glömmer mig. Han vet mitt namn. Han vill vara ännu närmre just mig. Han längtar efter mig. Han talar sin ovillkorliga kärlek på nytt över mig. Han drar mig djupare in i den identitet Han skapad mig till att leva i. Wow, vad jag gillar Guds sätt att påminna mig om det fantastiska med att leva som älskad dotter och barn till en Kung, varje dag!

Vad längtar du efter? Är du redo att säga ditt ”ja”, att leva tillsammans med Gud. Min längtan är att det ska vara din längtan.

Vill önska dig en sån där fortsatt härligt välsignad kväll och en ljuvlig natt med fina drömmar. Ta hand om dig och glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #genomälskad #solskenscyklist #fokus #pappagudsälskadebarn #påminnelsersomgerstyrka #gillarträning

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s