Styrka

Gokväll vänner!

Fortsätter bara att förundras och njuter av vilken ljuvlig sommar vi har med en värme som iallafall jag tycker är väldigt skön, även om jag hade välkomnat lite regn just nu. Men regnet kommer, i sin tid.

Semestern är förvisso slut för den här gången men trots det så njuter jag ändå av lediga goa dagar, som den här med sol och bad. Var lite trött när jag kom hem från badet idag så det var så nära att jag skippade träningen och fortsatte att njuta av solen på uteplatsen. Men så blev jag påmind om det bibelord jag läste imorse, ja du ser vilken god idé det är att starta dagen med Guds ord. När jag läste det imorse så la jag inte så stor vikt vid det, ja mer än att det liksom bara var gött att starta dagen. Men du vet Gud är inte bara verksam i mitt liv när jag vill, Han hittar tillfällena då Han verkligen ser att jag behöver påminnas om mitt varför, ja precis som denna eftermiddag.

”Men den som hoppas på Herren får ny kraft, de lyfter med vingar som örnar. De skyndar iväg utan att mattas, de färdas framåt utan att bli trötta” Jesaja 40:31.

Jag gillar liksom hur Gud använder mitt träningsmål för att få mig att hålla fokus. Ja, att träna inför mina marathon och att varje dag hitta styrkan, fokuset och liksom pusha mig själv även när det är jobbigt det är faktiskt väldigt likt hur min tro är.

Ja, jag menar precis så som jag behöver jobba med att stärka min kropp med både styrka och uthållighet så behöver jag även stärka min själ. Gud hjälper mig varje dag att hitta nytt fokus för det jag står inför, ja Han får mig att se den potential jag har även när jag inte ser den själv. Ibland sänder Han även vänner i min väg för att visa mig den potential som är just för mig för att kunna bli den bästa versionen av mig, även när det är kämpigt vilket livet är i perioder.

Som idag, jag hade kunnat välja att bli kvar och stekas på uteplatsen eller ge mig iväg till träningen. Jag lägger egentligen ingen värdering i något av valen men är tacksam för påminnelsen om att hålla fokus på de mål jag har. Det blev ett riktigt gött tränings pass, enormt svettigt men jag kan ärligt säga att hittills har jag aldrig ångrat en gång då jag valt träningen. Vilka mål har du och vad får dig att hålla fokus?

Bjuder här på två bilder från dagens sommarsverige. Den första bilden är post svettig crossfit och bild nummer 2 är från en av sommarens utmaningar, att få bättre crawlteknik. Nåja, det går väl sådär än så länge men med lite övning så ska jag nog få till det, kan nog bli så att jag behöver införskaffa en våtdräkt för något säger mig att värmen inte håller i sig till hösten….eller?!

Vilka är dina sommarutmaningar eller utmaningar för detta år? Vad har du för styrkor?Berätta gärna.

Hoppas du njuter av skön go sommarkväll. Själv sitter jag faktiskt inne och njuter av att det börjar bli något svalare, typ 25 grader när klockan är 20:30. Wow, alltså gillar det där med att inte frysa. En fortsatt ljuvligt välsignad kväll önskar jag dig och du, glöm inte hur enormt genomälskad du är!

Kram Sara ❤️👊

#tacksam #mittliv #sommar2018 #minaolikaäventyr #fokus #träning #jesusgirl #älskalöpning #simutmaning

Publicerad av: eatprayworkout78

Hej! Sara heter jag och är en galet sprallig pigg tjej som älskar livet. Min största passion är Jesus och min näst största är löpning. Min blogg kommer ha fokus på att ande, kropp och själ ska må bra! Jag kommer att dela från mitt liv, vad Gud gör, vad Han vill göra och hur mycket Han älskar oss! 🙏 En bonus kommer även att vara olika träningsinslag 😅🏃‍♀️🚴‍♀️🚶‍♂️🏊‍♀️ Kom och följ mig så kommer det mer eller maila mig gärna eller skriv en kommentar om det är något du funderar över. sara.koitrand@gmail.com Bless 😘

2 kommentarer

2 reaktioner på ”Styrka”

  1. Vad glad jag blev av att kika in här och läsa om din levande tro. Det är så sällan jag hamnar i bloggar där skribenten skriver om sin tro på Gud på det här sättet. Det gjorde mig väldigt glad och inspirerad. Tack så mycket!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s